به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی پیش از ظهر یکشنبه در نشست مدیران وقف استان با اشاره به فرارسيدن 9 دي، بيان کرد: ملت عزيز ايران اسلامي در 9 دي 1388 با همه وجود به ميدان آمدند و بار ديگر با آرمانهاي انقلاب و امام تجديد بيعت کردند.
معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران با گرامیداشت هفته وقف گفت: ترويج فرهنگ وقف يك نياز ضروري است كه به بسيج همگاني و عمومي نياز دارد و وقتي مردم نام اوقاف را مي شنوند پاكي، طهارت، تعهد و خدمت به دين در ذهنشان متبادر مي شود.
وي افزود: انسان ذاتا به جاودانگي اعتقاد دارد به همين دليل همواره درپي اين است كه از خود يادگاري به جاي بگذارد تا بقاي معنوي خود را تضمين کند.
يونسي وقف را يكي از مهمترين زيرساخت هاي اقتصادي جهان اسلام دانست و تصريح كرد: در قرآن كريم بارها به موضوعاتي همچون احسان و انفاق تاكيد شده است.
وي وقف را داراي آثار بي بديل فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي دانست و گفت: وقف يكي از راه هاي عملي رفع محروميت مادي در جامعه است.
معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران ادامه داد: جامعه شناسان بر اين عقيده اند كه جوامع به دو دليل تراكم قدرت و تراكم ثروت به انحراف كشيده مي شوند.
وي اظهار داشت: وقف موجب مي شود تا تراكم ثروت در جوامع از ميان برود.
يونسي با بيان اينكه مردم ما فطرتاً و عميقاً طرفدار انديشه وقف هستند، اذعان داشت: اندكي تلاش بيشتر در راستاي فرهنگسازي موضوع وقف مي تواند دستاوردهاي بيشتري نصيب جامعه کند.
وي جمهوري اسلامي ايران را كشوري بر پايه اصول فرهنگي اعلام كرد و ادامه داد: شعارهاي مردم ما در جريان انقلاب اسلامي برخلاف ساير انقلابهاي دنيا، ريشه و پايه فرهنگي داشت.
معاون استاندار مازندران كار اوقاف را يك فعاليت ريشه اي منطبق با آرمانهاي فرهنگي مردم ايران دانست و تاكيد كرد: ترويج فرهنگ وقف يك نياز ضروري ست كه به بسيج همگاني و عمومي نياز دارد.
وي با بيان اينكه فرمانداران و دستگاه هاي اجرايي بايد پي گيري مطالبات اوقاف را در دستور كار جدي خود قرار دهند، افزود: بايد مصاديق جديدي در حوزه وقف تعريف شود.
عليرضا يونسي رستمي نقش فقها را در اين زمينه تاثيرگذار ارزيابي كرد و گفت: در حوزه هاي مختلفي از جمله كمك به مخترعان و مبتكران، پژوهش و فناوري، ايجاد اشتغال، توسعه زيرساخت هاي كشور، نشر كتب علمي و مذهبي و كمك به ادامه تحصيل و ازدواج جوانان مي توان مصاديق وقف را تعريف كرد.
نظر شما