۱۵ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۴۳

قادرزاده:

22 نقطه حادثه خیز رانندگی در شهر سنندج شناسایی شده است

22 نقطه حادثه خیز رانندگی در شهر سنندج شناسایی شده است

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان گفت: اوایل سال جاری 22 نقطه حادثه خیز در شهر سنندج توسط ماموران راهنمایی و رانندگی سنندج شناسایی و به شهرداری اعلام شده است.

عارف قادرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای تسهیل در تردد وسائل نقلیه در سنندج، اظهار داشت: از این 22 نقطه حادثه خیز تاکنون 9 نقطه آن رفع شده است و 13 نقطه حادثه خیز دیگر باقی مانده است.

وی با اشاره به این مطلب که در سال جاری در این 22 نقطه حادثه خیز تاکنون 23 فقره تصادف خطرناک صورت گرفته است، افزود: قصور دستگاه های متولی در این سوانح واضح است و باید به عنوان مقصر اصلی به مراجع قضایی معرفی شوند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان بیان کرد: توصیه ما به شهرداری‌ ها تعجیل نکردن در زیربار بردن ترافیک معابر جدید ‌تأسیس بدون انجام ایمن‌ سازی لازم و تایید پلیس راهنمایی و رانندگی است.

قادرزاده یادآور شد: در صورت بی‌ توجهی به این توصیه‌ ها و بروز حوادث احتمالی در این معابر، شهرداری‌ ها باید در قبال خسارات جانی و مالی شهروندان پاسخگو باشند.

وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر در استان کردستان یک متر کمربندی نداریم و ورود و خروج خودروهایی سنگین و معابر ترانزیتی نیز در معابر شهری بر بار ترافیکی شهر سنندج می افزاید.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان گفت: حل مشکلات ترافیکی تنها وظیفه راهنمایی و رانندگی نیست و باید تمامی دستگاه های اجرایی و شهروندان نیز در اجرایی این طرح مشارکت داشته باشند.

قادرزاده اظهار داشت: در راستای طرح جامع حمل و نقل و شورای ترافیک استان تا کنون جلسات مشترکی به منظور انجام هماهنگی های لازم با پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان برگزار نشده است و همین موضوع اگر ادامه پیدا کند می تواند تصویب و اجرایی طرح را با مانع رو به رو کند.

وی افزود: شهرداری ها و متولیان مربوطه در رابطه با انجام طرح مطالعاتی مذکور جلسات هماهنگی را با پلیس برگزار کنند و باید نظرات پلیس در طرح مد نظر قرار گیرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کردستان بیان کرد: ساماندهی وانت های سد معبر و تسریع در ساخت پل‌ های هوایی میدان آزادی نیز در کاهش بار ترافیکی شهر سنندج موثر است و انتظار می رود شهرداری سنندج همکاری لازم را با پلیس راهنمایی و رانندگی داشته باشد.

قادرزاده در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: متاسفانه نیمی از بار ترافیکی کردستان مربوط به بحث عابر پیاده و عبور آنان از عرض خیابان ها است.

وی در پایان گفت: عبور از مکان هایی که پل عابر پیاده در آن احداث شده است ضروری است و در محل هایی نیز که پل عابر پیاده وجود ندارد متاسفانه تردد به شکل خیابان رو انجام می شود که باید با فرهنگ سازی این تردد را به پیاده رو تغییر داد.

کد خبر 2208267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha