پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ دی ۱۳۹۲، ۲۱:۵۲

پورحيدر خبر داد:

درآمد 967 ميليارد توماني گمرکات استان بوشهر در 9 ماه اخير/ افزايش 11 درصدي صادرات

درآمد 967 ميليارد توماني گمرکات استان بوشهر در 9 ماه اخير/ افزايش 11 درصدي صادرات

بوشهر – خبرگزاري مهر: مديركل گمركات استان بوشهر از درآمد 967 ميليارد توماني گمرکات استان بوشهر در 9 ماه اخير خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد پورحیدر عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران به وضعيت صادرات و واردات در گمركات استان بوشهر اشاره كرد و اظهار داشت: از مهمترين بازارهاي هدف كالاهاي صادراتي استان بوشهر مي‌توان به كشورهاي حوزه خليج فارس و شرق و جنوب شرق آسيا را بيان كرد.

وي از كشورهاي مصر، اسپانیا، پرتغال و آفریقای جنوبی به عنوان ديگر بازارهاي هدف كالاهاي صادراتي استان ياد كرد و بيان داشت: طي 9 ماه ابتدايي امسال ک میلیون و صد هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و 400 میلیون دلار وارد گمرك بوشهر شده است.

مدیرکل گمرک بوشهر در ادامه خاطرنشان ساخت: از ابتداي امسال تاكنون 8.5 میلیون تن کالا از گمرکات استان بوشهر صادر شده است.

افزايش 11 درصدي درآمد گمركات استان بوشهر طي 9 ماه اخير

وي همچنين از افزايش 11 درصدي درآمد گمركات استان بوشهر طي 9 ماه اخير نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره كرد و افزود: درآمد گمرکات استان بوشهر طي 9 ماه اخير 967 میلیارد تومان بوده است.

پورحیدر همچنين به افزايش چهار درصدي وزن كالاهاي صادر شده در گمركات استان بوشهر اشاره كرد و بيان داشت: طي 9 ماه اخير امسال هشت میلیون و 500 هزار تن کالا از طريق گمركات بوشهر به خارج از کشور صادر شده است.

وي همچنين با بيان اينكه محصولات پتروشیمی و مواد نفتي بيشترين سهم را در بين كالاهاي صادراتي دارند، تاكيد كرد: 94 درصد صادرات مربوط به شامل محصولات پتروشیمی و مواد نفتی است و پس از آن نيز محصولات کشاورزی، صنایع دستی و مواد معدنی قرار دارد.

کد خبر 2210829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha