به گزارش خبرنگار مهر، رمضان رازدارياني پیش از ظهر شنبه در شوراي همفكري بسيج دانش آموزي شهرستان بهار ضمن تشريح اهداف و برنامه هاي اين شورا، اظهار داشت: تحقق بخشيدن به منويات ولي امر مسلمين مبني بر توجه به مسايل نوجوانان و جوانان، کيفيت بخشي برنامه هاي بسيج دانش آموزي، حذف برنامه هاي کمي و موازي با ساير دستگاه ها و رده ها از اهداف اصلي شوراي همفکري است.
رازدارياني در مورد اهميت و نقش اين شورا در پيشبرد اهداف بسيج دانش آموزي، گفت: با تشکيل اين شورا گامي مؤثر در پيشبرد برنامه هاي فرهنگي مدارس و بسيج برداشته خواهد شد.
وي ادامه داد: شناسايي وضعيت دانش آموزان از لحاظ فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي، سياسي، علمي و اولويت بندي براي پيگيري و اصلاح و شناسايي نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهديد هاي محيط دانش آموزي در دستور کار اين شورا قرار دارد.
رازدارياني اذعان داشت: توجه به مباحث فرهنگي و تربيتي دانشآموزان و رفع مشکلات آنها از رويکردهاي اصلي شوراي همفكري بسيج دانش آموزي است.
وي با اشاره به اينكه بسيج دانشآموزي به دور از شعارزدگي و در راستاي تحقق اهداف مدنظر، اقدامات درخور توجهي انجام داده است، گفت: با توجه به هجمههاي مختلف دشمن به ويژه در جنگ فرهنگي اخير، جلب و جذب دانشآموزان به سوي بسيج از جمله رويکردهاي پيش رو است.
شوراي همفكري بسيج دانش آموزي کادر سازي براي آينده نظام مقدس جمهوري اسلامي است
تلاش و پويايي دانش آموزان در پيشبرد اهداف بسيج دانش آموزي نقش بسزايي دارد
مدير آموزش و پرورش شهرستان بهار نيز در اين شورا گفت: تلاش و پويايي دانش آموزان در پيشبرد اهداف و خواسته هاي بسيج دانش آموزي نقش بسزايي دارد و انتظار مي رود دانش آموزان فعال بسيجي در کنار تحصيل و تلاش در کسب علم، در فعاليت هاي اجتماعي نيز مشارکت داشته باشند.
علي زارعي با بيان اين مطلب كه دو عنصر خلاقيت و پشتکار بايد در دانش آموزان وجود داشته باشد، اظهار داشت:مجموعه آموزش و پرورش مي تواند با ارائه طرح ها و برنامه هاي نوين به جذب نيروهاي جديد بپردازد
زارعي با اشاره به اينکه دانش آموزان بسيجي آينده سازان کشور هستند، اذعان داشت: بايد براي به دست آوردن آينده اي موفق و جامعه اي اسلامي تلاش کرد چراكه امروز علم مهمترين است و با دستيابي به علوم نوين ميتوان کشور را به اوج عزت و اقتدار رساند.
وي افزود: تشكيل شوراي همفكري بسيج دانش آموزي با عنايات بر تأکيدات رهبر معظم انقلاب مبني بر تشکيل مجمع هاي مشاوره اي در زمينه هاي مختلف به خصوص مسائل علمي و مشورت با اشخاص صاحب نظر و نيز استفاده از ظرفيت هاي جامعه دانش آموزان است.
زارعي با اشاره به اينكه هدف اصلي از تشكيل شوراي همفكري بسيج دانش آموزي استفاده ازظرفيت هاي موجود دربسيج براي کادر سازي آينده نظام مقدس جمهوري اسلامي است،عنوان داشت: شناسايي و ساماندهي ظرفيت ها و منابع مادي و معنوي بسيجيان، بررسي راههاي افزايش ظرفيت مديريتي و تفکر بسيجي براي تحقق بسيج 20 ميليوني در جامعه، ايجاد زمينه هاي حضور سازمان يافته دانش آموزان بسيجي در عرصه هاي دفاعي و امنيتي کشور، ارائه پيشنهادات و راهکارهاي جديد در راستاي سياست جذب حداکثري، شناسايي و تربيت مديران متعهد، مبتکر و شايسته براي آينده از ديگر اهداف مهم اين شورا است.
نظر شما