پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

از صبح امروز آغاز شد؛

مراسم تشییع جنازه "قصاب خاورمیانه" در میان تدابیر شدید امنیتی

مراسم تشییع جنازه  "قصاب خاورمیانه" در میان تدابیر شدید امنیتی

مراسم تشییع جنازه نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی از صبح امروز در میان تدابیر شدید امنیتی و به صورت نظامی در سرزمینهای اشغالی آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، مراسم تشییع جناره "آریل شارون" نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی از صبح امروز در میان تدابیر شدید امنیتی و با حضور مقامات ارشد این رژیم آغاز شد.

در این مراسم بیش از 20 هیئت خارجی حضور خواهند داشت که ریاست هیئت آمریکایی بر عهده "جو بایدن" معاون رئیس جمهور آمریکا دارد.

"سرگئی ناریشکین" رئیس دومای روسیه، "تونی بلر" نخست وزیر سابق انگلیس، "فرانک واتر اشتاینمایر" وزیرخارجه آلمان از دیگر مقامات شرکت کننده در این مراسم خواهند بود.

این مراسم از ساعت 9:30 دقیقه به وقت محلی در محل کنیست رژیم صهیونیستی آغاز شد. پس از سخنرانی "شیمون پرز" رئیس رژیم صهیونیستی، "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی و "جو بایدن" معون اوباما جنازه شارون به مزرعه شخصی وی در صحرای نقب منتقل خواهد شد تا کنار قبر همسرش دفن شود.

منابع صهیونسیتی اعلام کرده اند که این مراسم تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار می شود و مقامات این رژیم با توجه به فاصله 10 کیلومتری مزرعه شارون تا نوار غزه با ارسال نامه ای از حماس خواسته اند تا از پرتاب هر گونه موشک به این منطقه جلوگیری به عمل آید.

کد خبر 2213447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha