به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کل بورس و اوراق بهادار تهران امروز هم مانند روز گذشته معاملات را در رقم 83 هزار واحد به پایان برد و در رقم 83 هزار و 252 واحد متوقف شد.
روز گذشته در پی بروز شایعاتی در بورس و احتمال تغییر رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، شاخص کل افت بیش ز 1300 واحد را تجربه کرد، اما امروز با وجود اینکه در پایان معاملات شاخص دوباره به مرز 83 هزار واحد بازگشت اما صعود به کانال 84 واحد را نیز تجربه کرد.
بر این اساس گزارش وزارت اقتصاد و اظهارات معاون اقتصادی این وزارتخانه در مورد رد هرگونه شایعات مبنی بر احتمال تغییر رئیس کل سازمان بورس و اوراق بهادار به شایعات بازار سرمایه پایان داد و پیش بینی می شود که بازار و شاخص سهام در روزهای آینده روند مثبتی را در پیش بگیرد.
شاپور محمدی معاون اقتصادی طیب نیا با تاکید بر تثبیت مدیریت بازار سرمایه، گفت: در حال حاضر هیچگونه عزمی برای ایجاد تغییر در راس بازار سرمایه در دستور کار دولت وجود نداشته و حتی بحثی هم در این مورد مطرح نشده است.
وی اظهارداشت: از مدتی قبل این شایعه در برخی سایت های غیر رسمی مطرح شده بود که به نظر من طرح این شایعات با مقاصد خاص صورت می گیرد.
محمدی با بیان اینکه طرح این موضوعات اصلا به نفع بازار سرمایه نیست، به سهامداران خرد توصیه کرد، تحت تاثیر این قبیل شایعات یا افت کوتاه مدت شاخص بازار، اقدام به فروش سهام خود نکنند، زیرا ممکن است بعدها نتوانند دوباره با قیمت مشابه، همان سهام را بخرند.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه بهتر است سرمایه گذاران در بورس، افقی بلند مدت را مد نظر داشته باشند، گفت: یقینا سهم های زیادی وجود دارد که دارای پتانسیل سودآوری بلندمدت باشند و من توصیه می کنم سرمایه گذاران بورسی به سمت این گونه سهم ها بروند.
وی در پاسخ به برخی گمانه زنی ها مبنی بر دستکاری احتمالی شاخص های بازار بورس از سوی دولت به منظور هدایت بخشی از سرمایه ها به سمت بازارهای دیگر از جمله مسکن اظهار داشت: دولت همواره خواهان تقویت و رونق بازارهای مختلف است و هرگز چنین سیاست هایی را در دستور کار ندارد، ضمن اینکه این شایعات بدون توجه به این موضوع منتشر شده اند که اغلب، جنس سرمایه گذاران بازار مسکن با بازار سرمایه با هم فرق می کند.
محمدی افزود: واحد سرمایه گذاری در بورس، ممکن است بسیار خرد باشد ولی هر یک واحد سرمایه گذاری در بخش مسکن، دست کم بالای چند 10 میلیون تومان است که خرید و ورود به آن از عهده بخش بسیار بزرگی از سهامداران خرد بر نمی آید و با این تفاسیر، این دو بازار گر چه مکمل هم ولی هرگز جانشین کامل همدیگر نخواهند بود.
نظر شما