به گزارش خبرنگار مهر، عليرضا ايزدي پيش از ظهر سه شنبه در مراسم رونمايي پوستر جشنواره زمستاني در دفتر خبر گزاري ايرنا همدان اظهار داشت: برگزاري جشنواره هاي زمستاني در همدان بازخورد خوبي در بين مردم داشته است.
وي با بيان اينكه با برگزاري جشنواره زمستاني به سمت ايجاد زمينه هاي فرهنگي در استان همدان هستيم، افزود: هدف اصلي برگزاري جشنواره هاي زمستاني ايجاد زير ساخت هاي فرهنگي و فرهنگ سازي در استان همدان براي پذيرش اين برنامه ها و انجام بهتر برنامه هاي جشنواره است.
مدير كل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان همدان با بیان اینکه مشکل اصلی در استان همدان توسعه فرهنگی آن است، عنوان داشت: برای تدوام برگزاری جشنواره زمستانی در همدان ابتدا باید فضای فرهنگی مناسب در همدان ایجاد شود تا برگزاری این برنامه ها تنها در کوتاه مدت نباشد.
جشنواره زمستانی همدان با شعار فرهنگ سازی برگزار می شود
ایزدی با تاکید بر اینکه جشنواره زمستانی امسال استان همدان با شعار فرهنگ سازی برگزار می شود، اظهار داشت: یکی از موارد مهم در جشنواره زمستانی امسال پرداختن به بازی های بومی محلی بوده که میراث به جا مانده از گذشتگان و پیشنیان است.
وی با اشاره به اینکه بازی های بومی محلی بخشی از هویت و فرهنگ ساکنان همدان است، بیان داشت: مانوس شدن با طبیعت از جمله ویژگی های ورزش های بومی و محلی است که باید برای ارزیابی و جایگاه دوباره و ترویج آن برنامه ریزی شود و قائم بوشک، اتک متک، کمربند بازی، هفت سنگ ،کلاغ پر، طناب کشی، وسط بازی ، لی لی بازی، تیله بازی، سکه بازی ، بالا بلندی و مچ انداختن از بازی های محلی استان همدان است.
مدير كل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان همدان رویکرد دیگر جشنواره زمستانی امسال را دمنوش های گیاهی عنوان کرد و گفت: باتوجه به ذخیره گاه ژنتیکی غنی گیاهان دارویی در دامنه الوند نیز زمینه برگزاری مسابقه دمنوش های گیاهی نیز در استان فراهم است.
ایزدی اظهار داشت: پوشش گیاهی جانوری دامنه های الوند و دارو های گیاهی رشد کرده در دامنه های الوند می تواند فاز جدیدی در معرفی پتانسیل های استان همدان در زمینه جذب توریسم و گردشگر باشد.
فضا های اقامتی استان همدان کافی نیست
رئیس دفتر خبرگزاری ایرنا همدان نیز در این مراسم به پتانسیل های موجود در استان همدان اشاره کرد و ابراز داشت: استان تاریخی و فرهنگی همدان ظرفیت های بالقوه ای برای جذب گردشگر در چهار فصل سال دارد که تا کنون از این ظرفیتها بصورت مطلوب استفاده نشده است.
محسن بهاروند افزود: امروزه صنعت گردشگری و ایجاد رونق اقتصادی در جهان حرف اول را می زند و با وجود پتانسیلهای فراوان فرهنگی و تاریخی می توان از صنعت توریسم در استان همدان بعنوان صنعتی درآمد زا برای استان استفاده کرد ولی در حال حاضر به دلیل کمبود فضاهای اقامتی در استان همدان متاسفانه گردشگر زیادی وجود ندارد.
وی در پایان سخنانش با بیان اینکه از ظرفیت های استان همدان می توان در زمینه های بین المللی استفاده کرد، بیان داشت: با تقویت گردشگری در استان همدان می توان خلا ناشی از کمبود صنعت در بخش های مختلف این استان را جبران کرد.
نظر شما