به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری بعدازظهر پنجشنبه در دیدار با آیتالله العظمی عبدالله جوادی آملی با بیان اینکه بیش از سه دهه از آغاز فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی میگذرد اظهار کرد: در دهههای اول و دوم فعالیت این سازمان، به دلیل محدودیتها و مشکلاتی که وجود داشت سازمان تبلیغات اسلامی نتوانست آن چنان که باید بدرخشد.
وی تاکید کرد: در دهه سوم فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی و از زمانی که حجتالاسلام والمسلمین خاموشی به عنوان رئیس این سازمان منصوب شد، فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی از نظر کمی و کیفی جهش خوبی پیدا کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم تنوع فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی را یکی دیگر از ویژگیهای این سازمان برشمرد و گفت: در حال حاضر بیش از 10 موسسه وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی وجود دارد که هر کدام به تناسب نیازهای جامعه خدمات خوبی ارائه میکنند.
حجتالاسلام اسکندری اضافه کرد: دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی یکی از واحدهای این سازمان بود که به دلیل نیاز جامعه به امور قرآنی، این واحد به سازمان دارالقرآن ارتقا یافت و به دنبال آن فعالیتهای روخوانی، روان خوانی، صوت و لحن و تجوید به سمت ترجمه و مفاهیم و تفسیر قرآن کریم گرایش یافته است.
وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه چاپ و نشر کتاب به ویژه کتابهای حوزه دفاع مقدس قدم های خوبی برداشته است تصریح کرد: اگر سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه ساماندهی هیئتهای مذهبی ورود نمیکرد با توجه به توطئههای دشمنان، چه بسا فرصت هیئتهای مذهبی به تهدید تبدیل میشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم ادامه داد: اعزام مبلغ در موسمهای مختلف نیز از 14 هزار مورد به 50 هزار نفر رسیده است و در حال حاضر حدود 3 هزار روحانی در روستاهای کشور استقرار دارند.
نظر شما