به گزارش خبرنگار مهر حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس در مورد جلسه مشترک هیات دولت و نمایندگان مجلس گفت: در مجموع فضای جلسه تاکنون روند خوبی داشته و بیشتر مباحث مطرح شده درباره تشریح مشکلات کشور و راه حل های مشترک مجلس و دولت در این جلسه مطرح شد.
وی در مورد سخنرانان این جلسه نیز گفت: از دولت تاکنون رئیس جمهور و آقای ظریف سخنرانی کردند که بیشتر سخنان رئیس جمهور تاکید بر اجرای قانون هدفمندی یارانه ها منطبق بر قانون و تاکید بر توجه به تولید، بهره وری و پرداخت برخی از یارانه ها به صورت غیر نقدی بوده است همچنین آقای ظریف به تشریح سیاست های جهانی ایران پرداخت و در مورد اینکه ایران میزبان برخی از وزرای خارجه هست به نمایندگان مجلس اطلاعاتی را ارائه داد.
فولادگر با بیان اینکه هم اکنون رئیس مجلس مشغول سخنرانی است گفت: رئیس مجلس از سخنان رئیس جمهور استقبال کرد مخصوصا از آن بخشی که رئیس جمهور گفتند می خواهند قانون هدفمندی را درست اجرا کنند و منطبق بر قانون حرکت بکنند.
وی با بیان اینکه این جلسه همچنان ادامه دارد افزود: در طول برگزاری جلسه مشترک دولت و مجلس روسای کمیسیونهای مجلس نیز به طرح پاره ای از مشکلات پرداخته و در مورد برخی از مسائل کشور اظهارنظر کردند.
نظر شما