به گزارش خبرنگار مهر، علی درویشی عصر دوشنبه در این مراسم با اشاره به ارائه تسهیلات در قالب عقود بانکی به 300 خانوار بیماران خاص در سال 1391 توسط بانک ملی ایران، گفت : در سال 1392 نیز این تسهیلات به این خانوارها اختصاص پیدا کرد.
وی به افزایش بیماران خاص در کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به افزایش بیماران خاص طرحی را برای سال 1393 به استانداری مازندران پیشنهاد دادیم تا همه موسسات، سازمانها و بنگاه های اقتصادی در این زمینه وارد میدان شوند.
کارشناس انفورماتیک بانک ملی استان مازندران ادامه داد: بنا به پیشنهاد ارائه شده، از استانداری مازندران خواستیم از همه بنگاهها و موسسات بانکی در جلسه ای دعوت شود تا بتوانیم همه این موسسات را وارد گود کنیم و به عنوان یک تکلیف برعهده آنها بگذاریم.
درویشی با اشاره به برگزاری جلسه ای در جهت کمک به بیماران خاص در بانک ملی ایران، گفت: بانکها و موسسات بانکی موظف شدند ظرف یک هفته تعداد فقره وامهایی که می توانند در قالب عقود مختلف به بیماران بدهند اعلام کنند.
وی با بیان اینکه بانک ملی در ارائه این گزارش پیشتاز بوده است، افزود : خانواده ها این بیماران می توانند با معرفی انجمن به استانداری و ارجاع استانداری به بانکها تسهیلات را دریافت کنند.
کارشناس انفورماتیک بانک ملی استان مازندران ادامه داد: این وامها سهمیه بندی و تمامی موسسات و بانکها موظف شدند تا این اعتبارات را در اختیار مراجعه کنندگان قرار دهند.
در این مراسم خانواده های کودکان سرطانی در گفتگو با خبرنگار ما عمده ترین مشکلات خود را هزینه بالا ، نداشتن بیمه های تکمیلی و نبود امکانات خاص برای این بیماران و مکان مناسب عنوان کردند .
مادر امیر علی کودکی 20 ماهه که با مشکل سرطان خون مواجه بود نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : در ابتدا بخاطر بی قراری، بی اشتهایی فرزندم به دکتر مراجعه کردم که پس از آزمایشهای انجام شده متوجه شدیم فرزندمان به بیماری سرطان مبتلا است.
وی ادامه داد : من با توجه به داشتن بیمه تکمیلی مشکلات کمتری نسبت به بقیه در خصوص مالی دارم ولی افرادی هستند که بی سرپرست هستند و با مشکلات زیادی در زمینه تهیه دارو مواجه هستند که مسئولان در این زمینه باید فکری کنند تا این خانواده ها در کنار رنج و بیماری رنج مالی نبرند .
وی با بیان اینکه هر بستری کودک حدود 2 میلیون تومان هزینه دارد، افزود: ما یک تا دو بار مجبوریم کودکمان را بستری کنیم و در این میان کسانی هستند که تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار ندارند که این باعث افزایش فشار بر روی این خانواده ها می شود .
وی با اشاره به محدودیت مکان بیمارستان برای این کودکان گفت: بخاطر پرسنل خوب این مجموعه ترجیح می دهم به این مکان مراجعه کنم ولی این مکان دارای امکانات محدودی است که برای این کودکان مناسب نیست .
این مادر ساروی ادامه داد : این کودکان به دلیل بیماری که دارند بدنشان به کوچکترین باکتری واکنش نشان می دهد و این کودکان را تاحد مرگ می کشاند.
وی به مشکل کمبود دارو اشاره کرد وافزود : در برخی مواقع با مشکل کمبود دارو مواجه می شویم که مجبوریم برای تهیه دارو به تهران هم برویم.
در ادامه یکی دیگر از مادران نیز به هزینه های سنگین بیماری دخترش اشاره کرد و گفت : با توجه به اینکه شوهرم کار ندارد با مشکلات زیادی مواجه هستم و اگر کمک خیران نباشد نمی توانم هزینه درمانی فرزندم را بپردازم و بیمه من خیرین هستند.
نظر شما