به گزارش خبرنگار مهر دکتر سورنا ستاری در اختتامیه ششمین جشنواره شکوفایی و نوآوری با تاکید بر اینکه در ادامه مسیری که در حال حرکت هستیم باید همدلی و همکاری وجود داشته باشد افزود: در این راستا لازم است تا روش جدیدی برای فهم فرهنگ دو طرف مورد آزمایش قرار گیرد تا همدلی صورت گیرد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به مکانیزم های تجاری سازی اختراعات اظهار داشت: اختراعاتی قادر به تجاری سازی هستند که موفق به گذراندن فرایندهای ارزیابی باشند و موفق به کسب سطح 3 اختراعات باشند در این صورت مخترعان قادر به استفاده از کریدورهای تجاری سازی اختراعات این معاونت می شوند.
وی با تاکید بر اینکه برای عرضه اختراعات به بازار باید این فرایند طی شود خاطرنشان کرد: مشکل اصلی اختراعات مالی نیست بلکه باید کارگزارانی باشد تا به مخترعان مشاوره های لازم برای تجاری سازی اختراعات ارائه دهند.
ستاری با اشاره به وضعیت و نقش پارک های علم و فناوری در کشور یادآور شد: در حال حاضر در کلیه استانهای کشور پارک های علم و فناوری نیز ایجاد شده است ولی به لحاظ تکنیکی و قابلیت ها با استانداردهای جهانی فاصله زیاد دارند.
وی با تاکید بر اینکه تنها دو تا سه پارک علم و فناوری در کشور در ابتدای راه استانداردهای جهانی قرار دارند ادامه داد: در این راستا اقدام به تقویت پارک های علم و فناوری خواهیم کرد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به دفاتر استانی بنیاد نخبگان اظهار داشت: دفاتر استانی بنیاد در واقع نمایندگان بنیاد ملی نخبگان در استانها هستند و قادرند تا از ظرفیت های نخبگان استانی استفاده کنند.
وی با اشاره ضرورت تقویت دفاتر استانی بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: بحث خروج نخبگان از کشور تنها از مرزهای کشور نیست بلکه دفاتر استانی باید جلوی خروج نخبگان استانی را بگیرند. چرا که مشاهده می شود نخبگان در استانهای محل زندگی خود مشغول به فعالیت نیستند.
ستاری با اشاره به اقدامات این معاونت برای عملیاتی شدن صندوق شکوفایی و نوآوری افزود: این صندوق پشتوانه اصلی شرکت های دانش بنیان است و درصددیم تا با توسعه فعالیت های این صندوق شرکت های دانش بنیان از تسهیلات آن برخوردار شوند.
نظر شما