به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سوریه، دفتر مبارزه با تروریسم اتریش اذعان کرد دهها اتریشی با رفتن به سوریه در کنار گروههای مسلح می جنگند.
بر اساس این گزارش، روزنامه استاندارد به نقل از منابع آگاه در دفتر مبارزه با تروریسم در وین فاش کردند حدود 80 اتریشی از ملیت های چچنی، بوسنیایی، عرب و ترکیه، اتریش را به سمت شمال سوریه از طریق ترکیه برای جنگ در کنار گروههای تروریستی مسلح ترک کرده اند.
به گفته این منابع، بیش از 10 تروریست اتریشی تا کنون در درگیری ها میان ارتش سوریه و گروههای تروریستی افراطی در مناطق شمالی سوریه بر اساس گزارش منابع نزدیک به این گروهها کشته شده اند.
این منابع افزودند بسیاری از این افراد به اتریش برگشته و همچنان تحت بازجویی مقامات امنیتی اتریش و دفتر مبارزه با تروریسم قرار دارند، در حالی که سرنوشت دهها نفر دیگر همچنان مبهم است به طوری که گمان می رود این افراد در حال درگیری با گروههای تروریستی رقیب هستند.
از سوی دیگر وزارت کشور اتریش درباره بازگشت دهها تروریست از سوریه به اتریش هشدار داد که برای جامعه این کشور خطرناک خواهد بود، زیرا ممکن است این افراد با توجه به کسب تجربه نظامی و جنگی، در آینده دست به عملیات تروریستی در اتریش و اروپا بزنند.
روزنامه استاندارد نوشته است اتریش احتمال بازنگری در کنترل مرزهای خود با کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای جلوگیری از قاچاق افراد و تروریستها از کشورهای اروپایی و غیره به ویژه از چچن، قفقاز و بوسنی به سوریه از طریق اتریش را بررسی می کند که این اقدام پس از آن صورت می گیرد که منابع ویژه ای از وجود گروهها و هسته های تروریستی در وین پرده برداشته بودند.
بر اساس این گزارش، کشورهای مختلف غربی از جمله فرانسه، انگلیس، بلژیک و آلمان از ادامه سرازیر شدن تروریستها به سوریه و بازگشت آنها به این کشورها هشدار داده و خواستار تشدید تدابیر امنیتی در تلاش برای مقابله با خطر تروریستها شده اند، این در حالی است که این کشورها برای اجرای طرحهای خود در سوریه از تروریستها حمایت می کردند.
از سوی دیگر روزنامه استاندارد نوشت حمایت نامحدود آل سعود از تروریستها وافراطیون در سوریه و پس از گذشت سه سال از بحران به ویژه پس از توافق بین المللی درباره برخی مسائل در سوریه و نیز در سایه توافق هسته ای اخیر میان ایران و کشورهای عضو گروه پنج به علاوه یک و دوری دیدگاه ها و مواضع ریاض و واشنگتن از یکدیگر بحران با مشکلات و دشواریهایی در زمینه نظامی و سیاسی روبرو شده است.
این روزنامه نوشت رژیم آل سعود شاید یکی از کسانی است که در این شرایط متضرر شده است به طوری که از کاهش نفوذش در منطقه به ویژه در سوریه و عراق نگران است و به همین سبب در راستای متشنج شدن اوضاع امنیتی در لبنان، سوریه وعراق و حمایت از تروریسم برای اثبات وجود خود گام برداشته است.
در این چارچوب، بسیاری از دولتهای غربی همپیمان آل سعود، شروع به انتقاد آشکار از این رژیم کرده اند، زیرا بر اساس اطلاعات و حقایقی که روز به روز آشکارتر می شود، عربستان بزرگترین حامی گروههای تروریستی مسلح در سوریه است که به تهدید واقعی برای کشورهایی تبدیل شده است که از تروریستها حمایت می کردند.
نظر شما