به گزارش خبرگزاری مهر،سردار حميد عطايي با اشاره به افزايش کيفيت تماس هاي مردمي با مراکز فوريت هاي پليسي 110 در ده ماهه سال جاري، اظهار داشت: تعداد تماس هاي حضوري و تلفني 20ميليون و 857 هزار و 409 مورد بوده که در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته، 26 درصد کاهش داشته است که علت آن کاهش تماس هاي غير قابل رسيدگي و کيفي تر شدن آنها با سامانه 110 است.
وي ادامه داد: پنج ميليون و 516هزار و 318مورد از اين تماس ها غير قابل رسيدگي بوده که در مقايسه با مدت مشابه سال قبل، 56 درصد کاهش داشته که اين امر حاصل اقداماتي چون فرهنگ سازي، همکاري با مخابرات است.
به گفته وي 45 درصد از تماس هاي سال 91 با اين سامانه غير قابل رسيدگي بوده است.
عطايي با اشاره به اينکه در اين مدت 59 درصد از تماس ها منجر به انجام عمليات شده در حاليکه سال گذشته اين رقم 41 درصد بوده است، گفت: 15 درصد از کل تماس ها مربوط به اخذ اطلاعات و ارشاد از پليس بوده که اين رقم در سال قبل، 14 درصد بود.
جانشين معاون عمليات ناجا با اشاره به در خواست هاي راهنمايي و ارشاد، گفت: اين درخواست ها شامل مشاوره اعتياد، ازدواج، تربيتي، تحصيلي، اطلاعات راه ها، نحوه دريافت خدمات پليسي، در يافت اطلاعات در خصوص مفقودين، بازداشتي ها و سانحه ديدگان است.
عطايي ببا اعلام اینکه روزانه 38 هزار مورد تماس عملياتي در کشور با سامانه 110 برقرار می شود،گفت: سعي کرديم با اتخاذ شيوه هاي نوين و بازمهندسي مرکز فوريت هاي 110 در خدمت رساني و کيفي سازي عملکرد پليس گام هاي موثري برداريم؛ تفکيک تماس هاي عملياتي به دو بخش فوريتي و غير فوريتي و وجود يگان خاص فوريت هاي پليسي 110 با ساز وکار مناسب، مراحل اوليه کيفي سازي بود که پس از طي اين مراحل، شاهد افزايش 3.3 درصدي رضايت مندي مردم از اين مرکز، هستيم.
نظر شما