محمد بحرینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به تاکیدات معاون عمرانی استانداری لرستان در زمینه برق رسانی به سرویسهای بهداشتی بدون آب و برق استان موضوع در دستور کار این شرکت قرار گرفت.
وی عنوان کرد: در این راستا پس از بررسیهای انجام شده به صورت میدانی از محل قرارگیری این سرویسهای بهداشتی برآورد اعتبارات لازم برای برق رسانی به این واحدها صورت گرفت.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان لرستان تصریح کرد: با توجه به بررسی های صورت گرفته برای انجام عملیات برق رسانی به این سرویسهای بهداشتی 400 میلیون تومان اعتبار نیاز است.
بحرینی بیان داشت: برای تامین برق این سرویسهای بهداشتی نیاز به احداث ترانس، تجهیزات و هزینه های انشعاب است که احداث این تجهیزات نیازمند تامین اعتبار است.
وی با بیان اینکه شرکت توزیع برق تلاش خود را برای برق رسانی به این واحدها انجام خواهد داد، از متولیان امر خواست در زمینه تامین اعتبار مورد نیاز برای ایجاد زیرساختهای مربوط به شبکه برق این سرویسهای بهداشتی به کمک این شرکت بیایند.
بنابر این گزارش، معاون عمرانی استانداری لرستان پیش از این در جلسه کارگروه گردشگری لرستان از وضعیت عدم اجرای زیرساختهای این سرویسهای بهداشتی در استان انتقاد کرده بود و گفته بود: این سرویسهای بهداشتی به طور کامل احداث شده اند ولی هم اکنون در زمینه تامین آب و برق دارای مشکل هستند.
مجید کیان پور با اشاره به تعداد این سرویسهای بهداشتی دارای مشکلات زیرساختی گفته بود: تعداد این سرویسهای بهداشتی 20 مورد است که متاسفانه به دلیل عدم وجود زیرساختها بدون استفاده باقی مانده اند.
به گفته مسئولان میراث فرهنگی لرستان بر اساس مصوبه هیئت دولت وزارت نیرو موظف به ایجاد زیرساختهای لازم برای این سرویسهای بهداشتی است که تا کنون شرکت توزیع برق لرستان و همچنین شرکت آب و فاضلاب استان اقدام به ایجاد این زیرساختها نکرده اند.
نظر شما