پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ بهمن ۱۳۹۲، ۱۴:۱۹

حجت الاسلام ابوترابی:

نظام بودجه در کشور منطبق با مبانی علمی نیست/ تقویت بودجه دفاعی و حوزه فرهنگ

نظام بودجه در کشور منطبق با مبانی علمی نیست/ تقویت بودجه دفاعی و حوزه فرهنگ

قم - خبرگزاری مهر: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظام بودجه ریزی در کشور منطبق با مبانی علمی و کارشناسی نیست، گفت: لازم است اساس بودجه متحول شود و بودجه ریزی عملیاتی بر اساس وظایف حاکمیتی دستگاه‌ها تعریف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد قبل از ظهر پنج شنبه در دیدار با آیت الله العظمی علوی گرگانی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، اظهار داشت: نظام بودجه ریزی ما منطبق با مبانی علمی و کارشناسی نیست و لازم است اساس بودجه متحول شود و بودجه ریزی عملیاتی بر اساس وظایف حاکمیتی دستگاه ها تعریف شود و با ارزش گذاری دقیق برای تولید کار و متناسب با آن بودجه در نظر گرفته شود و در حال حاضر ما با این موارد فاصله داریم.

وی با بیان این که دولت متولی امور تصدی گری حاکمیتی است، ادامه داد:  لازم است تصدی امور غیر حاکمیتی به مردم واگذار شود و دولت بیشتر نظارت گر و سیاستگذاری کند تا بخش غیردولتی در عرصه اقتصاد، فرهنگ، بهداشت و درمان بتواند به شایستگی فعالیت کند زیرا آنگونه که باید در حال حاضر بخش غیر دولتی فعال نیست.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این عمل موجب می‌شود خدمات خوبی به مردم ارائه شود و قرار است مجلس با مسئولان دولت جلساتی در این موارد داشته باشد تا بودجه معقول ارائه شود.

تعامل خوبی میان مجلس و دولت برقرار است

وی بیان کرد:  طی ماه‌های گذشته بحث بودجه مطرح بود که با توجه به شرایط امروز تعامل خوبی میان مجلس و دولت برقرار شد و بودجه 93 قبل از 15 آذرماه به مجلس تحویل داده شد و مورد بررسی‌های دقیق قرار گرفت.

حجت السلام ابوترابی فرد تصریح کرد: ارائه بودجه توسط رئیس جمهور  قبل از 15 آذرماه کار بسیار ستودنی و ارزشمند است و مجلس توانست با فراغت بال بررسی بودجه را در دستور کار قرار دهد و نمایندگان مجلس تعامل خوبی در این باره داشتند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بودجه در کمیسیون تخصصی و کمیسیون تلفیق توسط کارشناسان آن و معاون برنامه ریزی در فضای مناسب مورد بررسی قرار گرفت و در برخی موارد میان مجلس و دولت اختلاف نظر وجود داشت و مجلس با احترام تصمیم نهایی را اتخاذ کرد و روند بودجه با تعامل مجلس و دولت به پایان رسید.

تقویت بودجه دفاعی و حوزه فرهنگ

وی یادآور شد: بودجه خوبی به حوزه دفاعی و تقویت بنیه دفاعی که برای کشور بسیار مهم است، اختصاص یافت و در حوزه فرهنگ و به خصوص حوزه‌های علمیه تصمیم هایی گرفته شد و مورد تایید رئیس جمهور نیز واقع شد.

حجت الاسلام ابوترابی فرد با بیان این که تقدیم به موقع بودجه به مجلس با توجه به زمان اندکی که دولت جدید سپری کرده بود یک نکته مثبت است، افزود: دولت تا پایان سال جاری می‌تواند برخی احکام و اجرای بودجه را عملی کند و در آغاز سال آینده فرصت اجرای تمامی احکام فراهم می‌شود و این در پیشرفت اهداف کشور نقش مهمی دارد.

 

کد خبر 2235550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha