۲۹ بهمن ۱۳۹۲، ۱۱:۳۹

یوسفی:

اسناد پنج شهرک صنعتی در خراسان شمالی تفکیک شد

اسناد پنج شهرک صنعتی در خراسان شمالی تفکیک شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی گفت: اسناد تفکیکی پنج شهرک و ناحیه صنعتی این استان از ثبت اسناد و املاک اخذ شده و واحدهای فعال در این شهرک‌ها می‌توانند نسبت به دریافت سند تفکیکی واحد تولیدی خود اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی یوسفی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: دریافت و اعطای اسناد تفکیکی به واحدهای صنعتی خراسان شمالی یکی از اولویت های شرکت شهرک های صنعتی استان است تا تولید کنندگان بتوانند با استفاده از این اسناد تفکیکی از مزایای آن برخوردار شوند.

او با اشاره به روند مناسب اخذ اسناد تفکیکی شهرک ها و نواحی صنعتی در خراسان شمالی، اظهار کرد: تاکنون از 14 شهرک و ناحیه صنعتی موجود در استان برای پنج شهرک و ناحیه صنعتی اسناد تفکیکی اخذ شده است.

به گفته یوسفی در حال حاضر شهرک های صنعتی شماره یک بجنورد، شماره دو بجنورد( شهرک صنعتی بیدک) و شهرک های صنعتی شیروان و مانه سملقان و نیز ناحیه صنعتی امیرآباد شیروان دارای اسناد تفکیکی هستند و در این شهرک ها و نواحی صنعتی در مجموع حدود 399 هکتار سند تفکیکی اخذ شده است.

وی با بیان این که اخذ اسناد تفکیکی مابقی شهرک ها و نواحی صنعتی استان با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک خراسان شمالی در دست اقدام است، اظهار داشت: آن دسته از واحدهایی که اسناد تفکیکی خود را دریافت کنند می توانند از مزایای آن نظیر دریافت تسهیلات اعطایی و جایگزینی وثیقه های بانکی بهره مند شوند.

یوسفی عنوان کرد: واحدهای تولیدی و صنعتی که در پنج شهرک و ناحیه صنعتی فوق الذکر دارای پروانه بهره برداری هستند می توانند با مراجعه به شرکت شهرک های صنعتی و ارائه مدارک پایان کار ساختمانی و پس از طی مراحل قانونی و نداشتن هیچ گونه بدهی به شرکت شهرک های صنعتی، سند تفکیکی خود دریافت کنند.

این مسئول در ادامه اظهار داشت: علاوه بر پنج شهرک و ناحیه صنعتی مزبور که دارای اسناد تفکیکی هستند، در حال حاضر 13 شهرک و ناحیه صنعتی استان به مساحت 877 هکتار نیز دارای سند ثبتی هستند.

به گفته وی با آماده شدن اسناد تفکیکی واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی خراسان شمالی، مشکلات این واحدها در زمینه ارائه اسناد به بانک ها برای اخذ تسهیلات مرتفع می شود.

یوسفی اضافه کرد: البته قراردادهای مربوط به تخصیص زمین در شهرک ها و نواحی صنعتی در حکم اسناد رسمی هستند و بانک ها می توانند با پذیرش این اسناد، تسهیلات مورد نیاز در زمینه این قراردادها را به سرمایه گذاران اعطا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اکنون در شهرستان های مختلف خراسان شمالی 14 شهرک و ناحیه صنعتی وجود دارد که تاکنون در این شهرک ها 381 قرارداد با سرمایه گذاران منعقد و 161 هکتار زمین نیز برای راه اندازی واحدهای صنعتی واگذار شده است.

 

کد خبر 2238772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha