علی مرادزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مقایسه این دانشگاه با ابتدای دهه چهارم انقلاب اظهار داشت: رشد دانشگاه در بعد تحصیلات تکمیلی، فضای فیزیکی، جذب و استخدام هیئت علمی و همچنین اعصای بورسیه هیئت علمی دو و نیم برابر شده است.
وی به رشد 10 برابری دانشگاه شاهرود در مقطع تحصیلات کارشناسی ارشد و رشد هفت برابری رشته های مقطع دکتری اشاره کرد و افزود: در بعد شاخص های کیفی نیز دانشگاه شاهرود سالانه آمار تولیدات علمی اش نسبت به عضو هیئت علمی پنج به یک است که این تولیدات در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ می رسد.
رئیس دانشگاه شاهرود تصریح کرد: در سال 84 هیئت امنای دانشگاه تا پایان برنامه پنجم حداقل پنج مجله علمی- پژوهشی برای دانشگاه پیش بینی کردند که هم اکنون 10 عنوان مجله علمی- پژوهشی فعال در دانشگاه منتشر می شود که چهار عنوان آن به زبان انگلیسی و شش عنوان آن به زبان فارسی است.
مرادزاده به برنامه های آتی دانشگاه شاهرود اشاره کرد و اظهار داشت: برنامه ریزی دانشگاه به سمت و سویی جهت گیری می شود که تا پایان برنامه چشم انداز 20 ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل در دوره های تحصیلات تکمیلی به 50 درصد برسد تا دانشگاه شاهرود در افق 1404 در گروه دانشگاهیان برتر کشور قرار گیرد.
وی در خاتمه با اشاره به برنامه ریزی جهت ارتقای شاخص های کیفی دانشگاه بیان داشت: ارتقای اعضای هیئت علمی و توجه به زیرساخت های آموزشی نیز یکی دیگر از برنامه های این دانشگاه است تا رشد باعث رشد شاخص های کمی و کیفی شده و در آینده ای نزدیک به ازای هر 20 نفر دانشجو یک عضو هیئت علمی داشته باشیم.
نظر شما