پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ اسفند ۱۳۹۲، ۱۸:۰۱

سردار ملکی:

باند تهیه و توزیع داروهای دامپزشکی تقلبی در اراک متلاشی شد

باند تهیه و توزیع داروهای دامپزشکی تقلبی در اراک متلاشی شد

اراک - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان مرکزی از متلاشی شدن باندتهیه و توزیع داروهای دامپزشکی تقلبی در اراک خبر داد سردار ملکی گفت : در پی انجام تحقیقات و اقدامات اطلاعاتی گسترده پلیس امنیت استان یک کارگاه تولید داروهای غیر مجاز تحت عنوان شبکه دامپزشکی در یکی از محله های شهر اراک شناسایی و با هماهنگی دستگاه قضا این کارگاه پلمپ و اموال مکشوفه توقیف شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عزیزالله ملکی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این رابطه 4 نفر دستگیر شدند افزود: متهمین در بازجویی های بعمل آمده اذعان داشتند که داروهای تاریخ مصرف گذشته را از استان و استانهای ههمجوار جمع آوری کرده و با انتقال به این کارگاه وتعویض تاریخ مصرف آن و نصب برچسب های تقلبی لاتین در 4 مارک مجددا به بازار عرضه می کردند.

وی گفت: در بازرسی های بعمل آمده از این کارگاه 10 هزار داروی تاریخ مصرف گذشته آماده برای تغییر وضعیت، 15 هزار شیشه خالی داروی دامپزشکی، 10 هزار برچسب داروهای خارجی، 5 هزار شیشه با برچسب داروهای خارجی آماده عرضه به بازار و تعدادی بروشورهای داروهای تهیه شده و وسایل و دستگاه های ساخت وساز این دارو ها و مقادیر قابل توجهی مواد اولیه شیمیایی برای تهیه دارو کشف وضبط شد.

فرمانده انتظامی استان با توجه به اینکه این داروها در دامداری ها و مرغداری مورد استفاده قرار می گیرد و با تغذیه مردم ارتباط مستقیم دارد از مسئولان شبکه بهداشت استان خواست تا نسبت به جمع آوری این داروها از سطح داروخانه ها و همچنین اطلاع رسانی به سایر استانها اقدام کنند

کد خبر 2240508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha