محمد سالاري در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اينكه 769 روستا در خراسان شمالي دارای ارتباط تلفنی هستند، افزود: از این تعداد 741 روستا در استان از تلفن ثابت برخوردار هستند و در مابقی روستاها ارتباط تلفن همراه برقرار است.
به گفته وي قبل از انقلاب 14 روستا در استان داراي خطوط ارتباطي بودند و این تعداد تا پیش از تشکیل استان خراسان شمالی به 136 روستا رسیده بود اما پس از تشكيل استان 605 روستای خراسان شمالی از تلفن ثابت بهره مند شدند.
اين مسئول تعداد تلفن ثابت در استان را 280 هزار شماره عنوان و اظهار كرد: از اين تعداد 147 هزار و 710 شماره تلفن ثابت پس از تاسيس استان واگذار شده است.
سالاري افزود: اكنون 245 هزار و 150 تلفن ثابت در مناطق شهري و روستايي استان برقرار است.
وي اضافه كرد: همچنین در حال حاضر در خراسان شمالي 190 مركز مخابراتي و 52 دفتر خدمات ارتباطي مشغول به فعاليت هستند.
به گفته سالاري از تعداد کل دفاتر خدمات ارتباطي در سطح شهرستان هاي استان 43 دفتر خدمات ارتباطي از ابتداي تشكيل استان فعاليت خود را آغاز كردند.
وي در ادامه با اشاره به اينكه علاوه بر تلفن های ثابت خانگی اکنون هزار و 800 تلفن همگاني در استان فعال است، افزود: اين تعداد تلفن همگاني كه در سطح مناطق شهري و روستايي، معابر و ... نصب شده اند قابليت ارتباط مردم با خارج و داخل استان را فراهم کرده اند.
سالاري تعداد دفاتر آي تي سي در استان را نيز 150 دفتر اعلام و اضافه كرد: هم اكنون 28 هزار و 687 پورت دايري ديتا در خراسان شمالي فعاليت دارند.
اين مسئول در رابطه با تعداد شماره های تلفن های همراه در استان نیز افزود: 515 هزار و 719 شماره تلفن همراه در خراسان شمالی به متقاضیان واگذار شده است.
مديرعامل شركت مخابرات خراسان شمالي تعداد مشتركين تلفن همراه و ثابت در استان را بيش از 760 هزار شماره برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر تمامي شهرستان ها و مناطق استان تحت پوشش تلفن همراه و ثابت قرار دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، خراسان شمالي داراي 867 هزار جمعيت است كه 48 درصد از اين تعداد جمعيت در 863 روستاي استان سكونت دارند.
نظر شما