۹ اسفند ۱۳۹۲، ۸:۳۴

یک تخت بیمارستانی برای هر دو هزارنفر دشتستانی/

یک سوم جمعیت استان بوشهر تنها یک بیمارستان دارند/ لزوم ایجاد بیمارستان مجهز در دشتستان

یک سوم جمعیت استان بوشهر تنها یک بیمارستان دارند/ لزوم ایجاد بیمارستان مجهز در دشتستان

دشتستان - خبرگزاری مهر: شهرستان دشتستان در حدود یک سوم جمعیت استان بوشهر را در جای خود جای داده است ولی از نظر بسیاری از زیرساخت ها دارای مشکلاتی است که یکی از این موارد، بخش بهداشت و درمان است که تنها یک بیمارستان برای جمعیت عظیم دشتستان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهبود شاخص‌های سلامت در هر جامعه را می‌توان به عنوان یکی از ملاک‌های توسعه یافتگی عنوان کرد که توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در این شاخص‌ها نقشی بسیار مهم دارد.

بهداشت بر درمان مقدم است ولی با توجه به اینکه از نظر بهداشتی در وضعیت مطلوبی نیستیم و کار زیادی نیز در این زمینه صورت نگرفته است، لازم است که شاهد توسعه زیرساخت‌های درمانی باشیم تا از این طریق شاخص‌های سلامت بهبود یابد.

حدود یک سوم جمعیت استان بوشهر دشتستانی هستند که می‌طلبد در دشتستان شاهد استقرار امکانات مناسب و همچنین توسعه زیرساخت‌ها در بخش‌های مختلف باشیم.

دشتستان با این گستردگی و جمعیت بالا تنها یک بیمارستان با 160 تخت بیمارستانی دارد که با یک حساب سرانگشتی برای تقریبا هر دو هزار نفر تنها یک تخت بیمارستانی وجود دارد و این وضعیت فاصله بسیار زیادی با حد استاندارد و فاصله زیادی نیز با میانگین کشوری دارد.

لزوم ایجاد یک بیمارستان مجهز در محدوده آب‌پخش و شبانکاره و سعدآباد

در سال‌های اخیر تلاش‌های خوبی برای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی صورت گرفته است ولی این تلاش‌ها پاسخگو نیست و لازم است که شاهد توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در مناطق مختلف دشتستان باشیم.

شهرستان دشتستان از گستردگی بالایی برخوردار است و تنها بیمارستان این شهرستان در شهر برازجان مرکز این شهرستان قرار گرفته است. بخش‌های همجوار آب‌پخش و سعدآباد و شبانکاره نیز از داشتن بیمارستان محروم هستند.

می‌طلبد که یک بیمارستان در محدوده سه بخش آب‌پخش و سعدآباد و شبانکاره ایجاد شود تا مردم این مناطق ناچار نباشند مسافت زیادی را تا مرکز شهرستان برای انجام امور درمانی خود طی کنند.

متاسفانه در سال‌های اخیر بسیاری از مراکز درمانی استان بوشهر تنها در مرکز استان متمرکز شده است و در دیگر نقاط استان شاهد این میزان توسعه نیستیم که این موضوع یک ضعف در زمینه بهداشت و درمان محسوب می‌شود.

ایجاد یک بیمارستان مجهز در محدوده آب‌پخش و شبانکاره علاوه بر اینکه نیازهای درمانی در این مناطق از شهرستان دشتستان را تامین می‌کند، بلکه برای شهرستان‌هایی چون دیلم و گناوه نیز می‌تواند مکان بسیار خوبی باشد.

یک بیمارستان پاسخگوی مردم دشتستان نیست

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان دشتستان بزرگترین شهرستان استان است ولی از نظر بسیاری از امکانات با کمبود مواجه است و بخش درمان یکی از مهمترین بخش‌هایی است که در دشتستان به خوبی توسعه نیافته است.

حجت‌الاسلام سید مهدی موسوی نژاد اضافه کرد: در حالی که در گذشته بیمارستان 17 شهریور برازجان با 220 تخت بیمارستانی به مردم این شهرستان خدمات می داد و باز هم پاسخگو نبود، شاهد تعطیلی آن بیمارستان و راه‌اندازی یک بیمارستان 160 تخت‌خوابی هستیم که این موضوع قابل قبول نیست.

وی بر لزوم راه‌اندازی مجدد بیمارستان 17 شهریور برازجان تاکید کرد و بیان داشت: این بیمارستان باید مجددا به مردم خدمات‌دهی کند تا شاهد بهبود وضعیت درمانی در شهرستان دشتستان باشیم.

موسوی نژاد با اشاره به مراجعه بیمارانی از نقاط مختلف استان بوشهر به بیمارستان شهید گنجی برازجان، تاکید کرد: این بیمارستان به تنهایی پاسخگوی تعداد بالای بیماران نیست و لازم است که تلاش‌های بهتر و بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم شاهد رسیدگی به مشکلات و نیازهای پزشکان و کادر درمانی و افزایش و استقرار نیروها و تعداد بیشتر پزشکان در مراکز شبانه روزی در دشتستان باشیم.

وی تاکید کرد: راه‌اندازی مجدد بیمارستان 17 شهریور برازجان نیز نیازمند اعتبارات مناسب است که امیدواریم این اعتیارات به زودی تخصیص یابد تا شاهد خدمات دهی مجدد این بیمارستان به مردم باشیم.

دشتستان ظرفیت ساخت چندین بیمارستان و مرکز درمانی را دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر نیز با اشاره به توجه ویژه دولت برای بهود شاخص‌های بهداشتی و درمانی، اظهار داشت: هر چند در دشتستان کارهای خوبی برای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی صورت گرفته است ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

دکتر علیرضا رئیسی اضافه کرد: همه تلاش ما این است که زیرساخت‌های درمانی را درنقاط مختلف استان افزایش دهیم و از همه ظرفیت‌ها در این راستا استفاده خواهیم کرد و امیدواریم با همکاری و تعامل همه دستگاه‌ها و مسئولان شاهد تحقق این اهداف باشیم.

وی با بیان اینکه دشتستان می‌تواند یکی از قطب‌های بهداشت و درمان در منطقه باشد، افزود: این شهرستان دارای ظرفیت های بسیار بالایی است و هر میزان که در زمینه توسعه زیرساخت های درمانی و بهداشتی ان هزینه کنیم جا دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ادامه داد: امیدواریم با راه‌اندازی مجدد بیمارستان 17 شهریور برازجان شاهد رفع مشکلات و دغدغه‌های درمانی مردم این شهرستان باشیم ولی باز هم باید شاهد توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی باشیم.

وی همچنین به کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و خاطرشان ساخت: در زمینه پزشک و پرستار در نقاط مختلف استان با کمبودهایی مواجه هستیم که رفع این مشکلات ضروری است.

کد خبر 2245804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha