به گزارش خبرنگار مهر، محسن نریمان در حاشیه بازدید از شهر جدید رامین با بیان اینکه روند ساخت و ساز در این شهر نسبت به آوردههایی که مردم برای این طرح پرداخت کردهاند، روند خوبی است، گفت: بیش از 4 هزار ساختمان در این شهر جدید در حال ساخت است که در بعضی از طرحها، اتمام کارهای ساختمانی آن به مرز 100 درصد رسیده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یک شهر باید همه نیازهای یک شهروند را داشته باشد، افزود: مهمترین مشکلمان در این شهر، بحث آوردههای مردم است که بسیار پایین بوده و باید برای آن یک فکری شود.
وی خاطرنشان کرد: از بخش خصوصی و مردم بهویژه انبوهسازان منطقه خوزستان درخواست میشود در این بخش سرمایهگذاری کنند. شهر جدید رامین آینده خوبی دارد و پیشبینی میشود در آینده، گوی سبقت را از سایر شهرهای جدید بگیرد.
حسن نریمان با بیان اینکه بازدید از این پروژه ها به منظور بررسی طرح های زیر بنایی و روبنایی و تغییر کاربری بعضی واحد ها به خانه های ویلایی بوده است، اظهار کرد: در همین زمینه و در راستای احداث فضای سبز، آماده سازی معابر و خدمات دیگر تفاهم نامه ای با سازمان بنیاد مسکن استان خوزستان منعقد شده که با ارائه خدمات از سوی این سازمان هزینه ها با واگذاری زمین و بخشی هم به صورت نقدی پرداخت شود.
وی تصریح کرد: ما به افزایش کلی سقف تسهیلات نیازمند نیستیم و با این میزان تسهیلات موجود نیز می توان این گونه پروژه ها را به اتمام رساند. در دولت پیشین 400هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید کشور شروع بکار کرد و برای تحویل عمده این واحدها تا پایان سال 93 تلاش می شود.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید با بیان اینکه از مجموع بیش از یکصد هزار واحد مسکن مهر خوزستان حدود 11هزار واحد در شهرهای شیرین شهر و رامین طراحی شده است، گفت: امروز به راحتی می توان به یک قطعه زمین در رامین دست پیدا کرد اما با رونق گرفتن این شهر، در سال آینده با قیمتهای خیلی بالا هم دیگر در این شهر نمی توان صاحب زمین شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مشکلات تعاونی های مسکن مهر گفت: مسکن مهر با آورده مردم و تسهیلاتی که اینها می گیرند درست می شود و ریالی از اعتبارات مورد نیاز برای ساخت این واحدها توسط دولت داده نمی شود.
نریمان با دعوت از بخش خصوصی و انبوه سازان استان برای سرمایه گذاری در این شهر جدید اظهار کرد: در صورت تمایل به همکاری به صورت محله ای زمین در اختیار سرمایه گذاران می گذاریم و آنها تنها اقدام به ساخت واحد های مسکونی و تجاری کنند.
وی افزود: آینده شهر رامین بسیار روشن است و امیدوار هستم با یاری مسئولان استان این شهر گوی سبقت را در پیشرفت و آبادانی از سایر شهر های جدید کشور برباید.
همچینین در ادامه عبدالحسین مقتدایی استاندار خوزستان نیز در جریان این بازدید گفت: مجموعه های ملی که در قالب طرح و برنامه هستند علاوه بر تاثیرات مثبت گاهی اوقات تاثیرات منفی هم در پی دارند.
وی افزود: موقعیت دو شهر جدید رامین و شیرین شهر با یکدیگر متفاوت است، شیرین شهر با هدف اسکان شاغلین مراکز صنعتی در آن منطقه ساخته شده که تا الان 150 میلیارد تومان هزینه شده است ولی شهر رامین با هدف اسکان تمامی اقشار جامعه تاسیس شده است.
مقتدایی ببا بیان اینکه این دو شهر، جدید و تازه تاسیس هستند باید یک تفکر جدید شهرنشینی نیز در آنها حاکم شود، بیان کرد: به طور حتم شهرهایی که در ابتدا زیرساختهای آنها فراهم می شود و بعد مردم در آنجا ساکن میشوند از یک فرهنگ خاص تبعیت می کنند، به طور مثال شهری مانند آبادان نیز با چنین شرایطی در بخش شهری و صنعتی از یک نظام شهرسازی و شهرنشینی خاص تبعیت می کند و نظم و انظباط حاکم در آنجا یکی از مزیتهای آن به حساب میآید.
استاندار خوزستان با بیان اینکه یکی از مسائلی که در این خصوص از آن غافل شدیم ایجاد اشتغال است، گفت: یکی از مسائلی که در این خصوص از آن غافل شدیم ایجاد اشتغال از طریق ساخت و سازهای درون شهری مانند تغییر بافت فرسوده است.
نظر شما