به گزارش خبرگزاری مهر، دادالله رستمی با بیان اینکه 160 خانه و موسسه قرآنی در سطح هرمزگان دارای مجوز هستند، بیان داشت: از این تعداد، 110 خانه قران روستایی، 20 خانه قرآن شهری و 30 موسسه قرآنی در سطح استان به فعالیتهای قرآنی مشغول هستند که در حوزه های مهد، پیشدبستانی کار تدریس روخوانی، روانخوانی، حفظ، تجوید، مفاهیم قرآنی، تربیت مربی و معلم قرآن را برعهده دارند.
وی در ادامه، مؤسسات و خانههای قرآنی را بازوان توانمند سازمان تبلیغات اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: در گذشته سازمان تبلیغات خود مجری برنامهها قرآنی بوده و آموزش را به عهده داشت.
مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادامه داد: به دلیل حجم بالای فعالیت از کیفیت کافی برخوردار نبود؛ اما امروزه با فعالیت این مؤسسات که به عشق قرآن مشغول فعالیت میشوند، شاهد افزایش کیفیت آموزش هستیم.
رستمی در ادامه صدور مجوز فعالیت به 20 خانه قرآن روستایی و شهری در هرمزگان در سال جاری را از دیگر برنامه های این واحد عنوان کرد و افزود: خانه قرآن روستایی، نهادی مردمی و غیردولتی با ماهیت حقوقی که مجوز تاسیس آن از سوی ادارات کل تبلیغات اسلامی استان صادر شده و کانونی برای توسعه و ترویج فرهنگ و آموزههای قرآن در روستا به شمار میرود.
وی گفت: طی چند ماه گذشته افراد و متقاضیان تأسیس خانه های قرآن روستایی درخواستهای خود را برای اخذ مجوز جهت تأسیس این مراکز قرآنی به دارالقرآن الکریم استان ارسال کردند و پس از بررسی شرایط توسط کارشناسان این سازمان، مجوز فعالیت این مراکز قرآنی صادر شد.
مسئول دارالقرآن الکریم استان هرمزگان در پایان تاکید کرد: آموزشهای قرآنی باید به سمتی هدایت شوند تا کاربردی شده و افرادی که این آموزهها را فرا میگیرند در روابط فردی، خانوادگی و اجتماعی خود از آنها استفاده کنند.
نظر شما