۲۵ اسفند ۱۳۹۲، ۹:۳۵

ضرورت حمایت بیمه‌های درمانی از خدمات مراکز مشاوره ازدواج

ضرورت حمایت بیمه‌های درمانی از خدمات مراکز مشاوره ازدواج

معاون هماهنگی امور استانهای سازمان نظام روان‌ شناسی ضمن استقبال از ساماندهی مراکز مشاوره ازدواج، براساس انعقاد تفاهمنامه میان وزارت ورزش و جوانان و نظام روان‌شناسی گفت: در راستای اجرایی‌شدن این تفاهم‌نامه، خدمات مراکز مشاوره ازدواج، باید زیر چتر حمایتی بیمه‌های درمانی قرار گیرد.

امیرهوشنگ مهریار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مراکز مشاوره ازدواج بهترین مکان برای بیان تخصصی خواسته‌های دختران و پسران قبل از ازدواج است، افزود: امروزه  بیشتر دختران و پسران تحصیل‌کرده هستند ولی متاسفانه اطلاعات بسیار کمی از زندگی زناشویی دارند. بیشتر جوانان فکر می‌کنند که فقط باید زوج مورد نظر و ایده‌آل خود را پیدا کنند و بعد از آن همه چیز تمام خواهد شد و یک زندگی شیرین در انتظار آنها است.

به گفته وی، تجربه نشان داده زوج‌هایی که زندگی خود را با پایه‌های محکم در مراکز مشاوره و مراکز مشاوره خانواده و ازدواج بنا می‌کنند در زندگی با همسرشان بسیار بهتر رفتار می‌کنند.

این روان‌شناس معتقد است؛ باید به جامعه بیاموزیم که تشکیل یک خانواده خوب فقط در گرو یافتن یک همسر ایده‌آل نیست، در صورتی‌که بهترین همسرها اگر درست آموزش ندیده باشند دچار سستی و گمراهی خواهند شد. ساخت کانون خانواده آسان نیست و باید بسیار برنامه‌ریزی شده و حساب‌شده کانون خانواده را در مراکز مشاوره ازدواج پایه‌ریزی شود تا زندگی موفق‌تری با خانواده گرم‌تری تجربه کنند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه موضوع ساماندهی مراکز مشاوره ازدواج باید توسط مسئولین ذیربط، به عموم مردم اطلاع‌رسانی شود تا افراد آگاهی داشته باشند که برای مشاوره بهتر به چه مکان‌هایی و نزد چه متخصص‌هایی مراجعه کنند، بیان داشت: همچنین این مراکز ساماندهی‌شده باید در سراسر کشور فعال باشند، تا همه خانواده‌ها بتوانند با سهولت از خدمات آن بهره‌مند شوند.

وی این موضوع که از سال آینده افراد ارائه‌دهنده مشاوره ازدواج فقط کسانی خواهند بود که صلاحیت عمومی آنان از طریق مصاحبه و ثبت نام در سامانه مشاوره ازدواج و همچنین صلاحیت تخصصی آنان در سازمان نظام مشاوره روانشناسی تایید شده باشد را گام مثبتی در ساماندهی این مراکز دانست و گفت: سن مشاوران در این مراکز نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره با اشاره به اینکه سن مشاور و مجرد یا متاهل بودن آن نیز در ارائه خدمات مشاوره ازدواج به جوانان بی‌تاثیر نیست، ادامه داد: یک مشاور متاهل و دارای تجربه زندگی مشترک قطعاً در ارائه خدمات مشاوره ازدواج به افراد موفق‌تر است که این موضوع نیز بهتر از در ساماندهی این مراکز مد‌نظر قرار گیرد.

مهریار در پایان خاطر‌نشان کرد: باید تمام افرادی که تمایل به ارائه خدمات مشاوره ازدواج ‌دارند، علاوه بر صلاحیت تخصصی که از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اخذ می‌کنند، دوره‌های ویژه افزایش مهارت برای رسیدن به علم استاندارد و با کیفیت جهت مشاوره بهتر به جوانان را به صورت مستمر بگذرانند و پس از دریافت گواهینامه مربوطه، به انجام مشاوره بپردازند.

 

کد خبر 2256549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha