به گزارش خبرگزاری مهر، پروفسور محمد اجل لوئیان افزود: با توجه به اینکه سابقه کاشت حلزون شنوایی در ایران به بیش از 20 سال می رسد و تاکنون بیش از 6 هزار کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام شده تا جایی که ایران در زمینه کاشت حلزون شنوایی در منطقه پیشتاز است، سومین کنگره بین المللی کاشت حلزون شنوایی و علوم وابسته با هدف ارایه دستاوردهای جدید این رشته و تبادل دانش میان متخصصان داخل و خارج کشور برگزار می شود.
وی ادامه داد: از دیگر اهداف این کنگره، آموزش تعداد بیشتری از متخصصان گوش و حلق و بینی، کارشناسان شنوایی شناسی و نیز کارشناسان گفتار درمانی به منظور شناسایی و درمان به موقع کودکان و افراد مستعد کاشت حلزون شنوایی است تا به جای فرستادن کودکان ناشنوا به مدارس استثنایی، این کودکان بتوانند، مانند سایر کودکان در مدارس معمولی تحصیل کنند.
دبیر علمی سومین کنگره بین المللی کاشت حلزون شنوایی در ایران ادامه داد: در این کنگره روش های جدید شناسایی، جراحی و توانبخشی ناشنوایان، جزییات تکنیک های کاشت حلزون شنوایی، سمعک های کاشتنی برای کم شنوا و ناشنوایان، موارد جدید کاشت ساقه مغز برای کسانی که فاقد استخوان حلزونی هستند و کاشت سمعک های کاملا کاشتنی که از بیرون مشاهده نمی شوند، ارایه می شود.
وی گفت: همچنین سه کارگاه با موضوع روش های نوین کاشت حلزونی، دستگاه های جدید کاشت حلزون و روش های جدید جراحی کاشت حلزون برپا می شود.
پروفسور اجل لوئیان اظهار داشت: در این کنگره 35 میهمان خارجی که همگی از استادان به نام این رشته در دنیا هستند از کشور های امریکا، کانادا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اتریش و استرالیا حضور دارند.
سومین کنگره بین المللی کاشت حلزون شنوایی و علوم وابسته با حضور متخصصانی از امریکا و اروپا 20 تا 22 اردیبهشت ماه 93 در هتل اسپیناس تهران برگزار می شود.
این کنگره که از سوی انجمن علمی جراحان گوش، گلو، بینی و سر و گردن ایران برگزار می شود، برای متخصصان این رشته دارای بیش از 16 امتیاز بازآموزی است.
نظر شما