۱۹ فروردین ۱۳۹۳، ۱۶:۰۴

خطیبی:

20 هزار نفر در صنعت کفش مشهد اشتغال دارند/ لزوم واردات تکنولوژی روز

20 هزار نفر در صنعت کفش مشهد اشتغال دارند/ لزوم واردات تکنولوژی روز

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس خوشه صنعتی کفش مشهد با بیان اینکه 20 هزار نفر در صنعت کفش مشهد فعالیت می‌کنند، گفت: هم‌اکنون کفش مشهد جایگاه خوبی در کشور دارد و با محصولات خارجی رقابت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز خطیبی در ارتباط با فعالیت خوشه‌های صنعتی اظهار داشت: تمام مجموعه‌های فعال یک صنعت که در یک محدوده جغرافیایی فعالیت می‌کنند را می‌توان جزئی از یک خوشه قرار داد و فقط شامل تولیدکننده، فروشنده و یا تامین کننده مواد اولیه نمی‌شود بلکه تمام افراد مرتبط با این صنعت را در بر می‌گیرد.

رئیس خوشه صنعتی کفش مشهد افزود: کار خوشه صنعتی مدیریت و راهنمایی مجموعه‌ها بوده و در حقیقت به نوعی ارتباط بین کارگاه‌های کوچک را با صنایع بالادستی فراهم می‌کند که این امر سبب پیوند و پایداری مجموعه‌های کوچک و بزرگ شده و باعث پیشرفت آنها می‌شود.

خطیبی با بیان اینکه 20 هزار نفر در صنعت کفش در مشهد فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: کفش مشهد در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است که این رشد کاملا مشخص بوده، به طوری که توانسته با کالاهای خارجی رقابت کند و این امر تنها به علت باور کردن توان داخلی اتفاق افتاده است.

لزوم واردات ماشین آلات و تکنولوژی روز

وی با تاکید بر اینکه هم‌اکنون کفش مشهد جایگاه خوبی در کشور و حتی در خارج از کشور پیدا کرده است، گفت: در حال حاضر صادرات رسمی و خاصی به سایر کشورها نداریم و علت آن نیز این است که در مشهد عمده محصولات دست دوز بوده که تیراژ بالایی ندارد و برای صادرات محدودیت ایجاد می‌کند، بنابراین در نظر داریم تا با وارد کردن ماشین آلات و تکنولوژی روز، این صنعت را از حالت دستی خارج و به حالت نیمه ماشینی تبدیل کنیم تا زمینه صادرات فراهم شود.

رئیس خوشه صنعتی کفش مشهد با اشاره به برگزاری هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت کیف و کفش، ماشین آلات و محصولات پوست در نمایشگاه بین المللی مشهد عنوان کرد: امروزه دوره ارتباطات است و برگزاری نمایشگاه‌ها کمک موثری در برقراری ارتباط بین فعالان مختلف ایجاد می‌کند و با توجه به اینکه در این نمایشگاه 120 شرکت داخلی و خارجی شرکت می‌کنند این ارتباطات قوی‌تر از گذشته می‌شود چون تمام شرکت‌کنندگان به راحتی می‌توانند محصولات خود را معرفی کنند.

برگزاری نمایشگاه کیف و کفش در خرداد

خطیبی با تاکید بر اینکه کیفیت و مد، مهم‌ترین اصل در رقابت است، بیان کرد: شش دوره نمایشگاه کیف و کفش در مشهد برگزار شده که با ضعف و قوت های خاصی همراه بوده است، اما می‌توان گفت در سال‌های اخیر با همکاری اتحادیه و تشکل های مرتبط با این صنعت برگزاری نمایشگاه بهتر بوده و قطعا مسئولان برگزار کننده امسال قوی‌تر از سال‌های گذشته نمایشگاه کیف و کفش و چرم را برگزار می‌کنند.

شایان ذکر است هفتمین نمایشگاه بین المللی صنعت کیف و کفش، ماشین آلات و محصولات پوست و چرم از 7 تا 10 خرداد ماه در نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار می‌شود.

کد خبر 2266866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha