به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مودی صبح امروز در جمع خبرنگاران با تبریک میلاد با سعادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت هفته مقام زن و روز مادر افزود: در سال 92 جمعیتی بالغ بر 19 هزار نفر از بانوان استان در دوره های مختلف سواد آموزی شرکت کردند.
وی اشاره به اينكه بر اساس سرشماري سال 90 تعداد بي سوادان این استان در رده سني 10تا 49 سال 55 هزار و 747 نفر بوده است افزود: بر این اساس تعداد بي سوادان خراسان شمالی در سال جاری 28 هزار و 826 نفر برآورد شده است.
مودی با اشاره به جذب شش هزار و 934 سوادآموز درسال گذشته گفت: از اين تعداد دو هزار و 992 نفر در دورههاي سواد آموزي، دو هزار و 44 نفر در دورههاي انتقال و هزار و 898 نفر در دوره تحكيم سواد شركت كرده اند.
وي با تاكيد بر اينكه 70 درصد فعاليت هاي نهضت سواد آموزي استان در مناطق روستايي است، افزود: 74 درصد سواد آموزان در مناطق روستايي و 26 درصد در مناطق شهري استان سكونت دارند.
معاون سواد آموزي آموزش و پرورش خراسان شمالي با اشاره به برون سپاري 92.49 درصد فعاليت هاي سواد آموزي در سال 92 گفت: 54.42 درصد آموزش توسط موسسات خصوصي و بسيج سازندگي، هزار و 19 نفر توسط مجتمع ها و مدارس به صورت مستقيم برون سپاري انجام شد.
اين مسئول افزود: همچنين از تعداد سواد آموزان جذب شده در استان طي سال گذشته هزار و 622 نفر نيز توسط ادارات به صورت مستقيم جذب و مابقي نيز توسط معلمان تعليم داده شده اند.
وی هدف گذاری سال گذشته سوادآموزی استان را 20 هزار نفر اعلام و اظهار كرد: با توجه به استقبال اندک بی سوادان از طرح های سواد آموزی ميزان جذب سواد آموز از اين تعداد كمتر بوده است.
مودي با اشاره به اينكه در سال 90 استان رتبه 26 را در جذب سوادآموز داشته است، عنوان كرد: طي سال گذشته خراسان شمالي رتبه 16 كشوري را در جذب سواد آموز به خود اختصاص داد و در حال حاضر نهضت سواد آموزي استان با 24 دستگاه اجرايي در راستاي سواد آموزي قرارداد منعقد كرده است.
معاون سواد آموزي آموزش و پرورش خراسان شمالي تصریح کرد: بي سوادان باقي مانده در این استان تاپایان سال 95 جذب کلاسهای سوادآموزی میشوند.
نظر شما