پریا رمضانلو در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب اظهار داشت: این در حالی است که خوردن آلوچه برای افراد سالم که قند خون و چربی ندارند بی تاثیر است.
وی ادامه داد: مصرف آلوچه در طولانی مدت در کاهش قند خون و بهبود پروفایل لیپیدها در رات های دیابتی موثر است در حالیکه روی قند خون رات های سالم بی تاثیر است.
محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: بررسی اثر آب میوه و عصاره هیدروالکلی آلوچه (گوجه سبز Prunis divaricata) بر میزان قند و لیپیدهای سرمی در رات های سالم و دیابتی با استرپتوزوتوسین (STZ) توسط محققان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام گرفت.
وی ادامه داد: در این تحقیق برای اولین بار اثرات آنتی هایپرگلاسمیک و آنتی لیپیدمیک میوه آلوچه در مدل حیوانی بررسی شد.
رمضانلو تصریح کرد: در این مطالعه 16 گروه رات مشتمل بر 8 گروه سالم و هشت گروه دیابتی تحت درمان با آب میوه و عصاره هیدروالکلی از میوه این گیاه قرار گرفتند و بعد از یک ماه میزان قند خون ناشتا و پروفایل چربیهای خون بررسی شد.
وی اضافه کرد: نتایج بدست آمده حاکی از کاهش معنی دار قندخون ناشتا در رات های دیابتی و بهبود الگوی پروفایل لیپیدها بعد از یک ماه درمان بود.
قابل ذکر است که این تحقیق به راهنمایی دکتر محسن مینائیان، دکتر علیرضا قنادی و دکتر احمد موحدیان انجام و به شماره طرح تحقیقاتی 390637 به ثبت رسیده است.
نظر شما