به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عزیزاده گرجی صبح پنجشنبه در اختتامیه جشنواره گفت: از این تعداد 11 هزار و 100 اثر از مطبوعات و بقیه از نشریات مجازی بوده و برگزاری کارگاه آموزشی از دیگر برنامه های جشنواره بود که با استقبال مواجه شده است.
وی عنوان کرد: یک فعالیتی را دبیرخانه از 10 ماه قبل شروع شد و نشست هایی با فعالان حوزه رسانه با هدف اخذ دیدگاهها و اطلاعات و تشکیل شورای برنامه ریزی انجام شده است.
به گفته گرجی، بخش مهم جشنواره، بخش رسانه های ملی و نشریات ملی بود که استان مسئولیت پان را پذیرفته بود و حفظ جنبه ملی جشنواره جزو اهداف اصلی است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم جابر معافی افزود: در این جشنواره از تلاشهای ارزنده این فعال رسانه ای تقدیر می شود.
دبیر علمی جشنواره ملی مطبوعات، خبرگزاریها و رسانه های مجازی کودک و نوجوان نیز گفت: در 11 گروه در این جشنواره داروی آثار صورت گرفت و این جشنواره تاکنون در پایتخت و مرکز کشور انجام می شد و برای اولین بار در خارج از پایتخت برگزار می شود.
جواد محقق عنوان کرد: کمبود امکانات، تنگ نظریها و سوء برداشت ها باعث کوچ سرمایه های ادبی استان به پایتخت می شود و نتیجه مستقیم این اتفاق، تهی شدن استانها از سرمایه های فرهنگی و هنری بوده است.
دبیر علمی جشنواره گفت: در دهه 70 این فرصت فراهم شد تا فرصتهای فرهنگی در سایر نقاط کشور ایجاد و سبب شد تا عدالت فرهنگی حکمفرما شود.
وی یادآور شد: وزارت ارشاد با تقویت مراکز خود در استانها، حوزه هنری و شهرداریها نیز هر کدام با تقویت دفاتر فرهنگی و شعب خود، به نوبه خود به عرصه تجهیز و توانمندی فرهنگی وارد شدند.
محقق گفت: رسانه های کشور به نوبه خود کمک بزرگی برای این حرکت بودند و جشنواره مطبوعات نیزپ در یازدهمین دوره مهاجرت معکوس را تجربه کرد.
نظر شما