خسرو نظری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره انتقاد نمایندگان مجلس مبنی بر توقف هوشمندسازی مدارس گفت: روند هوشمندسازی در دولت یازدهم متوقف نشده است بلکه به واسطه محدودیت های موجود و کمبود اعتبار روند آن کند شده است.
وی افزود: در تلاشیم با اعتبارات اختصاص داده شده آموزش و پرورش و همچنین بودجه ای که سازمان فناوری و وزارت ارتباطات در اختیار ما قرار می دهند طرح هوشمندسازی مدارس را در سطح کمی و کیفی توسعه دهیم.
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش در تلاش است تفاهمنامه ای را با وزارت ارتباطات به امضا رساند تصریح کرد: امسال بر اساس برنامه پنجم توسعه و میزان اعتباری که در اختیار ما قرار می گیرد هوشمند سازی مدارس را همچنان ادامه می دهیم و هیچگاه درصدد توقف این طرح نبوده ایم.
وی تصریح کرد: ما معتقدیم که هوشمند سازی باید در قالب یک بسته آموزشی شامل آموزش معلمان، تهیه محتوا، تجهیزات سخت افزاری و اتصال به شبکه اینترانت باشد و اجرای ناقص این طرح نمی تواند ما را به نتیجه مطلوب و مورد نظر در اهداف تعریف شده هوشمندسازی مدارس برساند.
نظری درباره دریافت پول به صورت اجباری توسط مدیران مدارس به بهانه هوشمندسازی گفت: آموزش و پرورش هیچگاه اجباری برای دریافت پول از والدین و کمک اولیا نداشته است اما اجرای این طرح ها و اثرات و پیامدهای حاصل از آن همواره به گونه ای بوده که والدین خود به صورت داوطلبانه تمایل به کمک به مدارس داشته اند.
وی درباره آنکه آیا آموزش و پرورش دستورالعملی مبنی بر دریافت پول برای هوشمندسازی از والدین صادر نکرده است گفت: چنین دستورالعملی صادر نشده است. مدیران به صورت اجباری حق دریافت هیچگونه وجهی برای هوشمندسازی از والدین را ندارند و اولیا به صورت داوطلبانه و مشارکتی می توانند به مدارس کمک کنند.
نظر شما