به گزارش خبرنگار مهر، حضور حسین پارسایی در ششمین مراسم اردیبهشت تئاتر قم که شامگاه جمعه در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، برای فعالان و اساتید نمایش قم به قدری خوشایند بود که بارها در طول مراسم از حضور وی یاد میشد.
حسین پارسایی با گروه نمایشی اش و در مقام بازیگر، کارگردان و مشاور، اجراهای زیادی روی صحنه داشته است، «شبیه پدر»،«تپه افلاک»،«هزار و دومین شب شهرزاد»،«کانال کمیل»،«هذیان»،«آینهای توی سقف»،«طوفان روح»، «قصیده بلند باران»،«یلدا»و... از جمله نمایشهایی بود که میتوان به آن اشاره کرد.
پارسایی همچنین در مقام کارگردان نمایش هایی نظیر «قصیده بلند باران»، «بانوی آب و آینه»، «خواهرانه به وقت خیرزان»و «این فصل را با من بخوان» را به صحنه برده است.
وی خاطرنشان کرد: نباید فضایی برای تئاتر قم ایجاد شود که هیچ تابلو و سالن اجرایی نداشته باشیم و فعالان این عرصه به دنبال مهاجرت از قم باشند.
پارسایی با اشاره به حضور رضا ابوذر و سید رسول موسوی نژادیان در مراسم، یادآور شد: شکر نعمت، نعمت را زیاد می کند و هر فردی هر حرکتی که انجام داده است باید تقدیر شود.
قم ظرفیت است، این شاه بیت سخنان این کارگردان تئاتر بود که رو به معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: این زمان ، زمان برداشت است نه به دلیل اینکه دولتی آمده و دولتی رفته است، مدیریت ها رفتنی هستند اما هنر و هنرمند پابرجا است.
حضور دلبری در مراسم، از مواردی بود که پارسایی نیز به آن اشاره کرد و افزود: شهرداری میتواند سالن اجتماعات شهرداری مرکز را پشت قباله تئاتری ها بیاندازد، چرا که ظرفیت تئاتر قم باید یک جا متمرکز شود .
وی با اشاره به اینکه فعالان تئاتر مستقر در شهر هستند که صدایشان به جایی نمیرسد، ابراز کرد: اسم و رسم، ایسم و گروهها باید از میان برداشته شود، برنامه یک ساله نوشته شود و در حوزه های آموزش، پژوهش و ... حضور جدی داشته باشیم.
پارسایی به تشکیل اتاق فکر در قم اشاره کرد و از اساتید و فارغ التحصیلان دانشگاهی نمایش خواست در این اتاق حضور داشته باشند و نظرات خود را برای پیشبرد اهداف این هنر ارائه کنند.
نظر شما