اسماعیل قربانزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ماسوله را میراثی ماندگار دانست که از گذشتگان به بشریت رسیده است، افزود: مشکلات شهرک تاریخی ماسوله پلکانی در حال افزایش است.
وی همچنین با بیان اینکه نگاه به ماسوله نباید شهرستانی باشد، اظهارداشت: این شهرک متعلق به کشور و فرا ملی است.
فرماندار شهرستان فومن گفت: مسئولان ارشد کشوری و استانی باید به ماسوله نگاه ویژه تری داشته باشند و اعتبار خاص و قابل توجهی برای مرمت و نگهداری این شهرک تاریخی اختصاص دهند.
وی در ادامه با بیان اینکه از 35 کیلومتر جاده فومن – ماسوله 20 کیلومتر فاقد روشنایی است، افزود: آسفالت، تعریض، نقاط هندسی و خطر آفرین از دیگر مشکلات این مسیر است.
قربانزاده با بیان اینکه بافت ماسوله باید مرمت و نگهداری شود، اظهارداشت: این شهرک تاریخی نقش مهمی در جذب گردشگر و رونق اقتصادی استان دارد.
وی همچنین تغییر کاربری را از دیگر مشکلات این شهرک تاریخی دانست و گفت: مسئولان کشوری و استانی باید در این زمینه اقدامات عاجل انجام دهند.
فرماندار فومن با اعلام اینکه انرژی ارزان قیمت باید در اختیار ساکنان این شرکت قرار گیرد، افزود: در طول سال 180 خانوار (واحد مسکونی ) در این شهرک سکونت دائم دارند.
وی همچنین نبود پارکینگ را از دیگر مشکلات شهرک تاریخی ماسوله عنوان کرد و بیان داشت: دو کیلومتری شهرک تاریخی ماسوله همیشه ترافیک است.
قربانزاده اذعان داشت: در پائین دست این شهرک فضای برای پارک خودرو ها ایجاد شده است ولی پاسخگویی مسافران و گردشگران نیست.
وی در ادامه بر لزوم ایجاد پارکینگ طبقاتی سیار در ماسوله تاکید کرد و گفت: مسئولان شهرستانی برای احداث پارکینگ طبقاتی از هیچ تلاش و حمایتی دریغ نخواهند کرد.
فرماندار فومن با یادآوری اینکه ماسوله همیشه در طول سال مسافر دارد، افزود: ایجاد پارکینگ طبقاتی در ماسوله توجیه اقتصادی دارد.
وی اظهارداشت: از چهار مسافری که وارد گیلان می شود به یقین مقصد دو نفر ماسوله یا قلعه رودخان است.
قربانزاده با اذعان اینکه یونسکو به ماسوله نظر دارد بنابراین این شهرک باید به ایده آل هایش برسد، تصریح کرد: زیر ساخت های اساسی این شهرک باید مهیا شود.
نظر شما