به گزارش خبرنگار مهر، جواد طاهر افشار به برنامهریزی برای کاهش عمر ناوگان به زیر 20 سال در چهار سال آینده اشاره کرد و گفت: کاهش عمر ناوگان مسافری ریلی از دو طریق بازسازی و نوسازی واگنهای موجود و خرید ناوگان جدید در دست پیگیری و اقدام است.
وی با بیان اینکه در توسعه و نوسازی ناوگان باید ترجیح مسافران و مشتریان در انتخاب نوع واگنها شناسایی و مورد ارزیابی و توجه قرار گیرد، بیان کرد: محدودیت محورها و مسیرها یکی از محدودیتها در توسعه ناوگان است ضمن آنکه نوع ریل و محدودیتهای جغرافیایی و اولویت محورهایی که نیاز به ناوگان دارند باید در توسعه مورد توجه قرار گیرد.
رئیس کمیته بهسازی ناوگان مسافری شرکت حمل و نقل ریلی رجا اولویتها و استراتژیهای راهآهن در ارتقای سرعت قطارها را بر روی تامین ناوگان جدید تأثیرگذار دانست و افزود: همگنسازی و کاهش تنوع بسیار زیاد واگنها در شبکه مسافری ریلی کشور، امر دیگری است که در طراحی و برنامهریزی توسعه و نوسازی ناوگان مدنظر است.
ظاهر افشار محدودیتهای خاص و فیزیکی ایستگاهها و نیز ملاحظات جغرافیایی همچنین آب و هوایی را از دیگر مسایل پیشروی توسعه و نوسازی ناوگان برشمرد و گفت: نیروی کشنده موجود نیز بر امر طراحی و انتخاب نوع واگنهای جدید اثرگذار است.
وی تامین منابع مالی، متناسب سازی شرایط پرداخت، کاهش زمان مذاکرات و توافقات برای عقد قرارداد، طول دوره تولید و واگذاری واگنها همچنین بهرهگیری از تجربیات گذشته را از مهمترین مسایل در توسعه و نوسازی ناوگان دانست و گفت: باید از تولیدکنندگان داخلی برای توسعه و بهسازی ناوگان حمایت کنیم.
رئیس کمیته بهسازی ناوگان مسافری شرکت رجا با بیان اینکه سرعت قطارهای مسافری به 200 کیلومتر بر ساعت افزایش پیدا می کند، گفت: از تولیدکنندگان داخلی برای توسعه و بهسازی ناوگان حمایت کنیم.
کد خبر 2284357
نظر شما