به گزارش خبرنگار مهر، داود محمدی روز شنبه در پنجمین شورای گفتگو که در استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: با پیگیری های
انجام شده و به منظور آشنایی نمایندگان مجلس با ظرفیت ها و قابلیتهای صنعتی استان، اعضاء کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی روزهای دوشنبه و سه شنبه به استان قزوین سفر خواهند کرد.
محمدی افزود: این سفر فرصت بسیار مناسبی را در اختیار استان قرار خواهد داد تا بتوانیم جایگاه صنعتی استان را برای نمایندگان معرفی کنیم و از حمایت های آنها برای حل مشکلات خود برخوردار شویم.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتظار می رود با تقسیم بندی و تشکیل گروههای تخصصی زمینه حضورنمایندگان در شهرستانها را هم فراهم کنیم تا بتوان ابعاد مختلف صنعت استان را تشریح و کمیسیون صنایع را با همه توانمندی و بخشی از مشکلات مناطق مختلف نیز آشنا کرد.
وی بیان کرد: در سفر دو روزه کمیسیون صنایع که روزهای 28 و 29 اردیبهشت صورت می گیرد جلسات تخصصی با حضور مدیران واحدهای تولید و نشست های کارشناسی هم برگزار خواهد شد که امیدواریم نتایج خوبی برای صنعتگران استان داشته باشد.
رحمانی: معافیت ارزش افزوده کشمش پیگیری می شود
در ادامه رجب رحمانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: استان قزوین بویژه منطقه تاکستان جایگاه مناسبی درتولید کشمش دارد که با پیگیری تشکیل انجمن این محصول می توان ساماندهی امور را بهتر انجام داد.
رحمانی بیان کرد: در حال حاضر 30 هزار هکتار باغ انگور در استان وجود دارد که به طور متوسط هر هکتار برای دو تا سه نفر شغل مستقیم و پنج نفر به صورت غیر مستقیم زمینه کار ایجاد کرده است که 100 هزار شغل پایدار ظرفیت این محصول را نشان می دهد.
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: پیشنهاد حذف مالیات ارزش افزوده توسط مسئولان و تولیدکنندگان قزوین طرح خوبی است که امیدواریم با پیگیری مجلس بتوانیم به سرانجام برسانیم و برای سایر نقاط کشور هم الگوبرداری شود.
وی گفت: در سال گذشته و امسال هیچ ردیف ملی اختصاص نیافت اما برای اصلاح باغات انگور و داربستی کردن آنها ردیف ملی ایجادکردیم که می تواند به ارتقاء راندمان محصول و کاهش هزینه ها نیز کمک کند.
محمدرضا صفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم در این جلسه گفت: یک بسته کامل از پیشنهادات در حوزه کشاورزی به ویژه در حوزه باغات انگور تهیه خواهد شد که در سفر نمایندگان کمیسیون صنایع مجلس ارائه می شود.
محمدعلی قاسمی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان قزوین هم در خصوص نحوه تقسیم بندی واحدهای مشکل دار اظهارداشت: باید در تعیین واحدهای بحرانی و مشکل دار تعریفی واحد و بر اساس مستندات قانونی ارائه کنیم و تعیین شاخص به صورت محلی و استانی منطقی نیست.
وی افزود: درجه بندی واحدهای مشکل دار باید متمرکز و با نظر مدیران دستگاههای ذیربط باشد و در خصوص حذف مالیات ارزش افزوده هم به نظر می رسد باید قبل از ارائه لایحه بودجه صورت می گرفت تا نتیجه دهد.
قاسمی یادآورشد: در کنار دادن مشوق به سرمایه گذاران خارجی باید به همان میزان هم از سرمایه گذاران داخلی حمایت کنیم تا انگیزه لازم در تولیدکنندگان ایرانی هم ایجاد شود.
نظر شما