۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۱:۱۳

برپایی نمايشگاه طراحی جلد كتاب در نقش خانه اصفهان

برپایی نمايشگاه طراحی جلد كتاب در نقش خانه اصفهان

نمایشگاه طراحی جلدهای كتاب آثار بهروز كيانی از يكم تا هفتم خردادماه در نقش خانه حوزه هنری اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، خانه گرافیک حوزه هنری اصفهان نمایشگاه طراحی جلدهای كتاب را برگزار می‌كند و همزمان با این نمایشگاه، كتاب گزیده طراحی جلدهای كتاب كیانی توسط موسسه فرهنگی هنری نوین مهرآرنگ منتشر می‌شود.

بهروز کیانی از فارغ التحصیلان رشته گرافیک در دهه هفتاد است که فعالیت حرفه‌ای خود را از سال 70 آغاز کرد و تجربه همکاری با روزنامه‌هایی مانند همشهری، سلام، صبح امروز و همبستگی را در کارنامه خود دارد.
این عضو رسمی انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران از همان آغاز کار حرفه ای، به «گرافیک 3 بعدی» و «طراحی گرافیک محیطی» گرایش داشت و آثار متعددی در این حوزه و در فضاهای عمومی از جمله نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خلق کرد و در نمایشگاه‌های متعدد داخلی و خارجی گرافیک شرکت كرده است.

ابراهیم حقیقی در مقدمه‌ای که بر کتاب «گزیده آثار بهروز کیانی» نوشته است، با اشاره به تاریخ طراحی جلد کتاب در ایران درباره آثار کیانی آورده : «طراحی جلد کتاب در ایران با سابقه کمی که دارد و با تمام تنگناهای معیشتی در رفتار حرفه‌ای و هنری خود رشد چشمگیری داشته است. آثار طراحان جوان عضو انجمن طراحان گرافیک همپای دگرگونی طراحی در جهان، حکایت از تنوع و سلیقه زیبایی‌شناسی نوینی دارد. نهال کاشته شده توسط معلم‌ها در تاسیس مدارس حرفه‌ای و تلاش ناشران حرفه‌ای با یاری چاپخانه‌داران فهمیده، به بار نشسته و رو به بالندگی دارد. بهروز کیانی یکی از طراحان جوان روزگار است که با تمام سختی‌های راه نشر کتاب، همراه دیگر یاران است و در طول سال‌های فعالیت حرفه ای او شاهد رشد و چشمگیرتر شدن آثارش هستیم.»

درکتاب «گزیده طرح جلد‌های کتاب بهروزکیانی» نزدیک به 100 اثر از کارهای سه سال اخیر او عرضه شده است. با نیم نگاهی به این آثار به روشنی می‌توان دید که کیانی از جمله طراحانی است که به قدرت ارتباط موثر اثر با مخاطب توجه ویژه‌ای دارد. او در روی جلدهایش برخلاف رویکرد مد شده دهه اخیر «تایپوگرافی» به عناطر تصویری تاکید دارد. رسیدن به ساده‌ترین و آشناترین تصویر برآمده از عنوان و محتوای کتاب شیوه اصلی طراحی روی جلد کتاب کیانی است. در آثار او همچنین به استفاده «عکس» اشیا متنوع حاضر در زندگی روزمره ما و برقراری پیوند‌های خیال انگیز و مفهومی بین آنها که گواه ذهنیت تصویرسازانه اوست مشهود است.

کد خبر 2293394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha