به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا بیات، شامگاه چهارشنبه در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمانشاه با ارزیابی این سفر دو روزه به استان کرمانشاه و بازدید از بازارچههای مرزی استان اظهارداشت: خوشبختانه شورای عالی مرز مصوباتی را داشتند که ما هم دنبال میکنیم و سعی در فراهم کردن شرایط آنها خواهیم داشت.
نصب دستگاه ایکسری و بازنگری در ترانزیت و صادرات
وی، نصب تجهیزات کنترلی و دستگاه ایکسری در بازارچههای مرزی استان کرمانشاه را یکی از این مصوبات عنوان کرد و افزود: مدیریت گمرک استان کرمانشاه نیز متعهد شده که وضعیت موجود را بازنگری و فرآیند مناسبتری برای مدیریت ترانزیت و صادرات ایجاد کند.
حمایت از کولهبران و نصب قوانین کولهبری
بیات، به مباحث مطرح شده برای حمایت از کولهبری در مرزها اشاره کرد و گفت: اگر اصلاح فرآیند موجود تنها در جهت حمایت از کولهبران باشد و کمکی به ایجاد قاچاق کالا نکند، کمرگ میتواند قانونی کردن کولهبری را هم مطرح کند.
معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در بحث سوخت کارگروه سوخت جزو کارگروههای خوب بوده و فعال است که یکی دو هفته در میان نیز تشکیل جلسه داده و ماهی یکبار نیز با حضور وزیر نفت این جلسات را برگزار و مباحث مربوط به سوخت مطرح میشود.
اهدای بخشی از کشفیات سوخت و کالای قاچاق به کاشفان و مردم مناطق مرزی
وی افزود: موضوع اهدای بخشی از کشفیات سوخت و کالای قاچاق به کاشفان، یگانهای مرزی و مردم مرزنشین را از جمله مباحث مطرح شده دانست و گفت: این موضوع را نیز در کارگروه سوخت مطرح و پیگیری خواهیم کرد.
ایجاد جایگاه عرضه سوخت در بازارچههای مرزی
وی، ایجاد جایگاه عرضه سوخت در مرزهای استان کرمانشاه برای تامین سوخت مورد نیاز کامیونهای ترانزیت در خارج از مرز را از دیگر مصوبات دانست و عنوان کرد: سالانه بیش از 7 میلیارد دلار سوخت از کشور خارج میشود که احیای این پول میتواند کمک زیادی به مرزنشینان کند.
سالانه بیش از 400 میلیون لیتر به سهمیهبگیران نهادهای متولی سوخت داده میشود
بیات بر ضرورت بازرسی دستگاه به سهمیه بگیران سوخت تاکید کرد و گفت: در سال بیش از 400 میلیون لیتر به سهمیهبگیران نهادهای متولی سوخت داده میشود که باید با نظارت توزیع شود و متاسفانه هماکنون دستگاهها آنگونه که باید حساسیت به خرج نمیدهند.
روزانه ۱۵ میلیون لیتر سوخت داز کرمانشاه به خارج ترازیت میشود
معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: روزانه ۱۵ میلیون لیتر سوخت به خارج ترازیت میشود که علیرغم نتایج مثبت ترانزیت مشکلاتی را نیز در زیرساختهای استان به وجود میآورد که باید از سوی وزارت نفت مورد بررسی قرار گیرد و به بحث ترمیم این زیرساختها توجه کند.
اختصاص 50 درصد وصولی درآمد سوخت قاچاق از شرکت پخش به کاشفان و یگانها
بیات یادآور شد: تلاش میکنیم تا شرکت پخش مجاز باشد 50 درصد درآمد وصولی حاصل از قاچاق سوخت را به یگانهای ذیربط بدهد.
استان کرمانشاه، هماکنون در بحث نظارت بر عرضه سوخت دچار رکود است
وی، با بیان اینکه استان کرمانشاه، هماکنون در بحث نظارت بر عرضه سوخت دچار رکود است گفت: چنانچه روشهای جدیدی برای این مسئله ارائه شود مورد استقبال ما خواهد بود.
معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، از نظارت مرکز نظارت سازمان صنعت معدن تجارت استان کرمانشاه با استفاده از امکانات دخانیات خبرداد و گفت: هزینههای این اقدام نیز از محل کشفیات تامین خواهد شد.
حمایت از تولید و تولیدکنندگان استان
بیات، حمایت از تولید را از راهکارهای ممانعت از قاچاق عنوان کرد و اعلام آمادگی نمود چنانچه واحد تولیدی در استان بخواهد فعالیت کند ما به او کمک خواهیم کرد.
ارائه تسهیلات برای تغییرکاربری کهنه فروشی به نوفروشی/ اختصاص هزینه و اعتبار برای استقرار متخصصین دامپزشکی در مرزها برای مبارزه با قاچاق احشام
معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، در پایان ارائه تسهیلات به واردکنندگان البته دستدوم برای کمک به ایجاد مغازههای نوفروشی توسط آنان و پرهیز از واردات غیرقانونی و تامین هزینه استقرار نیروهای مختصص دامپزشکی در مرزها برای جلوگیری از قاچاق احشام را از دیگر مصوبات این سفر و موارد مورد پیگیری توسط ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان کرد.
نظر شما