فاطمه راکعی دبیر کل جمعیت زنان مسلمان نو اندیش در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه همواره بیانات رهبری در ابلاغ سیاست ها با توجه به اهمیت موضوعات و اقتضائات روز است گفت:ابلاغ سیاست های کلی جمعیت حاکی از احساس خطری است که ایشان داشته و نظرات کارشناسی بسیاری به ایشان دراین باره ارائه شده است.
وی افزود: برای اجرای این دیدگاه ها باید از متخصصان جامعه شناسی، روانشناسی، فقه حقوق و و فعالان زن که در چارچوب قانون فعالیت دارند در این امر مشورت و همکاری خواسته شود و نهادهای ذی ربط با کمک وزارت ورزش و جوانان و معاونت حقوق زنان کمیته های ویژه ای تشکیل دهند و کارویژه هایی در این چارچوب مشخص کنند.
این فعال سیاسی گفت: باید برنامه ریزی ها در اجرای سیاست های کلی جمعیت تشویقی باشد تا به نتیجه مطلوب برسیم.چرا که زنان باید همانند مردان در این شریط اقتصادی فعالیت داشته باشند.
راکعی با ارائه چند پیشنهاد برای اجرای طرح سیاست های کلی جمعیت گفت: برای زنان شاغل در مدارس، دانشگاه ها و ادارات در صورت بارداری مزایایی اختصاص یابد.همچنین باید مهد کودک هایی در نهادهای فعالیت زنان وجود داشته باشد و ساعات شیردهی برای آنان در نظر گرفت.
به گفته راکعی دولت باید سیاست های تشویقی برای فرزند آوری به جای کاهش ساعات کار و ترک شغل فراهم کند و هر فرزند جدید مورد حمایت مادی و معنوی دولت قرار گیرد.
وی همچنین با تقدیر از عملکرد دولت در اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: طرح رایگان کردن هزینه های زایمان خود کمک مهمی در این راستا است.
نماینده پیشین مجلس با تاکید بر اینکه باید سیاست هایی را برای اجرا تعریف کنیم که به نتیجه برسد اظهار داشت: علاوه بر این می توان در مورد زنانی که شاغل نیستند و در روستاها و شهرهای کوچک زندگی می کنند دولت با حمایت مالی شرایط فرزند آوری را برای این خانواده ها فراهم کند تا این خانواده ها دغدغه مالی در این خصوص نداشته باشند.
وی تاکید کرد: دولت از طریق تشویق و امتیاز دادن مهربانانه شرایط را برای تحقق این سیاست ها فراهم کند.
نظر شما