به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام درباره تفاوت رسانههای اسلامی با رسانههای دیگر اظهار کرد: رسانههای دنیای اسلام از هر بعدی باید با دیگر رسانهها متفاوت باشند اما اصلیترین وجه تمایز آنها اخلاقمداری است. رسانه اسلامی چه در حوزه دیداری و چه در حوزه شنیداری هیچگاه نباید اخلاق را زیر پا گذاشته و مانند رسانههای صهیونیستی از هر ابزاری برای رسیدن به اهداف خود استفاده کند.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه رسانههای دنیای اسلام از بدو پیدایش با توجه به تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) هیچ گاه اخلاق را کنار نگذاشته و همیشه درجهت نشان دادن ماهیت صهیونیسم جهانی تلاش کردهاند.
عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام همچنین با اشاره به روند بیداری اسلامی خاطرنشان کرد: بیداری اسلامی، حاصل حرکت ضداستکباری ملت ایران بود که امروز الگوی مردم مسلمان قرار گرفته است. در جبهه فرهنگی کشور، عرصه رسانه در نوک پیشانی مقابله با دشمن صهیونیستی قرار گرفته که جمهوری اسلامی در این حوزه نیز نشان داده است که میتواند راه را به دیگر کشورهای اسلامی نشان دهد.
این کارشناس رسانه مقابله با فرقههای تفرقه افکن را یکی از اصلیترین وظایف رادیو و تلویزیونهای دنیای اسلام دانست و تاکید کرد: گروههای وابسته تکفیری و همچنین تفرقه افکنان، امروز قصد اثرگذاری بر اذهان عمومی جامعه اسلامی را دارند لذا رسانههای دنیای اسلام به ویژه رادیو و تلویزیونها باید در این زمینه بسیار هوشیار باشند.
وی در پایان حضور رادیو و تلویزیونهای کشورهای اسلامی در کنار یکدیگر را در قالب یک اتحادیه، موثر خواند و عنوان کرد: نزدیک شدن هرچه بیشتر رسانههای دنیای اسلام به یکدیگر میتواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند.
نظر شما