پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۴۷

رقابتهای آلیش مردان قهرمانی آسیا- گنبد؛

یک طلا، یک نقره و 3 برنز برای ایران در 3 وزن نخست

یک طلا، یک نقره و 3 برنز برای ایران در 3 وزن نخست

در روز نخست مسابقات آلیش قهرمانی آسیا که در شهر گنبد برگزار می‌شود تیم مردان کشورمان صاحب یک مدال طلا، یک نقره و سه برنز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این رقابتها که در سالن المپیک گنبد کاووس برگزار می‌شود ۳۵ کشتی‌گیر در سه وزن به روی تشک رفتند. در وزن ۶۰ کیلوگرم "آل هوز کوشک" از ترکمنستان به مدال طلا دست یافت و " مکانگلدی بردیف " از ترکمنستان نقره گرفت. ایوب گنجی از تیم شورای شهر گنبدکاووس و محسن فرخی از تیم الف ایران نیز مشترکا سوم و صاحب نشان برنز شدند.

در وزن ۸۰ کیلوگرم جوانی گمنام و انرژیک به نام "یعقوب کر" از تیم شورای شهر گنبدکاووس همه کارشناسان را مبهوت خود کرد و توانست با برتری برابر حریفان قدرتمند خود به مقام قهرمانی و مدال طلا دست یابد.

در این وزن " روسلان تاپیلوف " از قرقیزستان به مدال نقره دست یافت و "عبدالرحمان جزحان" از ازبکستان و نیز یاسر محمدی از تیم ب ایران مشترکا مقام سوم و نشان برنز را از آن خود کردند. در وزن ۱۰۰ کیلوگرم " آتامراد چاریف " از ترکمنستان به مدال طلا رسید، عبدالواحد محمدی از تیم ج ایران نقره گرفت و "نواز علی" از پاکستان و "بردی بک اف" از قرقیزستان مشترکا برنز گرفتند.

این رقابتها امروز چهارشنبه در چهار وزن باقی‌مانده (۷۰، ۹۰، ۱۰۰+ و آزاد) ادامه خواهد یافت. پنجمین دوره رقابت های آلیش قهرمانی مردان آسیا هم اکنون با حضور شش تیم خارجی و چهار تیم از کشورمان در در سالن المپیک گنبدکاووس ادامه دارد.

کد خبر 2300411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha