به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله میرزایی اصل ظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان سنندج اظهار داشت: یکی از ضرورت های دین گفتمان اعتدال است و در قرآن بارها از مسلمانان به عنوان امت میانه نام برده شده است.
وی با اشاره به این مطلب که مسلمانان الگویی برای دیگر جوامع هستند و باید از این رو میانه رویی را پیشه کنند، افزود: مردم فهیم ایران اسلامی میانه رویی و اعتدال را برای ایجاد توازن و توسعه همه جانبه کشور در سال 92 انتخاب کردند.
میرزایی اصل با بیان این مطلب که کنارگذاشتن جناح بندی ها و سیاست بازی ها در کشور می تواند بسترهای رشد و بالندگی را در کشور و به تبع آن استان ها فراهم کند، یادآور شد: تمامی برنامه های جامعه اسلامی باید بر اساس اعتدال برنامه ریزی و اجرایی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: سیاست ورزی یعنی اصالت با کرامت و امام (ره) در اندیشه های سیاسی خود موازین اخلاقی را فدای رفتارهای سیاسی نمی کرد و در راستای اجرایی کردن برنامه ها با اعتدال گام بر می داشت.
میرزایی اصل اظهار داشت: در سال 85 گفتم همه دلسوزان نظام می دانند حرکت سریع انقلاب از مسیر اعتدال و عقلانیت می گذرد و هر گونه بی خردی و تند رویی باعث کند شدن آهنگ رشد و توسعه در کشور می شود.
پرهیز از برخوردهای پیش از موعد باعث کاهش هزینه ها در کشور می شود
فرماندار سابق شهرستان سنندج گفت: باید اعتدال شیوه ای برای رسیدن به هدف باشد و با توجه به واقعیت ها و ظرفیت های موجود از برخوردهای پیش از موعد و ذهنی جلوگیری کرد تا هزینه های کشور کم شود.
میرزایی اصل اظهار داشت: باید بر اساس انصاف، ارزیابی و به دور از هر گونه جناحی مسائل را سنجید تا بسترهای توسعه، تعامل و هم اندیشی در کشور فراهم شود.
وی افزود: شعار دولت را باید مسئولان در تمامی رده های با برنامه ریزی مناسب اجرایی کنند چرا که اعتدال هدف متعالی است و می تواند توسعه و پیشرفت را در سطح ملی و جهانی فراهم کند.
اولین شرط مدیریت تدبیر است
فرماندار سابق سنندج در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که اولین شرط مدیریتی باید تدبیر در تمامی امور باشد، بیان کرد: تدبیر، عمل صالح، درایت، معرفت، سلامت، قوت، تعامل، نقدپذیری و آگاه بودن به وضع موجود باید از جمله ویژگی های مدیر توانمند باشد.
میرزایی اصل یادآور شد: مسئولیت ها فرصتی است و قرآن کریم بارها انسان ها را با مسئولیت های مختلف می آزماید تا آخرت آنها را با توجه به نحوه برخورد آنها در هنگام مسئولیت بیازماید.
وی ادامه داد: ملاک مسئولیت مردم هستند چرا که بنیان گذار انقلاب و اسلام خود مردم بودند و مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی خالق حماسه های بزرگ بوده اند.
میرزایی اصل اظهار داشت: ترویج نیکنامی، آثار ماندگار و برخورد همراه با حرمت و کرامت از دیگر شاخص های مدیریت موفق است.
مشکل اصلي سنندج ترافیک است
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در حال حاضر مشکل اصلی شهر سنندج ترافیک است که با همکاری مجموعه خوشبختانه شورای ترافیک فعال شد و مدرسه ای عبدالعلی در سنندج برای احداث پارکینگ طبقاتی در نظر گرفته شده است.
فرماندار سابق سنندج بیان کرد: ایجاد پارکینگ طبقاتی، احداث پل های عابر پیاده و فرهنگ سازی و ایجاد بسترهای متناسب با اجرای طرح ها می تواند تا حد زیادی مشکل ترافیک سنندج را از حالت بحرانی به حالت سکون سوق دهد.
میرزایی اصل یادآور شد: در زمان مدیریتم دو انتخابات را در کمال انصاف، امنیت و آرامش برگزار کرده ام و در حوزه تقسیمات کشوری نیز دو بخش شهر سنندج که شامل حسن آباد و سیروان است را ساماندهی و تسهیلات ویژه ای را به بخشداران برای خدمت رسانی بهتر به مردم فراهم کردم.
وی ادامه داد: چهار روستای نایسر، ننله، گریزه و حسن آباد که مشکلات عدیده ای داشته اند را با الحاق به شهر سنندج تا حدی حمایت کرده ایم و روند رو به رشد مشکلات این نواحی منفصل شهری را با احداث مدرسه، مرکز بهداشت، قرارگاه های نیروی انتظامی و برخی دیگر از تسهیلات متوقف کرده ایم.
فرماندار سابق سنندج گفت: در این مدت خدمت با سه شهردار پور رضایی، شریعتی و شادمان کار کرده ام و به گواه این افراد در بحث احداث پل های عابر، زیر گذرها، روگذرها و اتمام پروژه هایی که در این هشت سال آغاز شده اند تمام تلاش خود را به صورت شبانه روز به کار گرفته ام.
میرزایی اصل اظهار داشت: در بحث فضایی سبز و پروژه بلوار پاسداران، بهاران و کانی کوزله و بلوار دکتر حسینی مشارکت و نظارت مستقیم داشته ام و تا جایی پیش رفته ام که در دادگاه مورد بازخواست قرار گرفته ام.
وی افزود: همچنین برابر قانون بسیاری از پروژه ها مثل آبیدر و نیشتمان که در اختیار منابع طبیعی بود را با مسئولیت خود به شهرداری برای خدمات رسانی و محافظت بهتر واگذار کردم.
فرماندار سابق سنندج بیان کرد: در بحث آبرسانی از ابتدای ورودم 56 روستا تحت پوشش آبفار بود که امروز به همت تمامی عوامل اجرایی و مديران اين شهرستان 78 روستا تحت پوشش است.
میرزایی اصل یادآور شد: در گذشته 85 روستا از نعمت گاز بهره مند بودند و امروز 66 روستای سنندج از این نعمت بهره مند هستند.
وی ادامه داد: در گذشته در 46 روستای سنندج طرح هادی اجرا شده بود که امروز به یاری خداوند متعال در 61 روستا طرح هادی اجرا شده است.
فرماندار سابق سنندج گفت: در حوره راه روستایی 109 آسفالت شده بود که امروز 270 کیلومتر راه روستایی در استان كردستان آسفالت شده است.
میرزایی اصل در ادامه سخنان خود اظهار داشت: در بحث برخورد با ساخت و سازهای غیر قانونی از سال 91 تا کنون 366 مورد تخریب داشته ایم و 490 مورد هم به دادگاه ارجاع داده شده است.
وی در پايان سخنان خود افزود: با تمامی این توصیف ها کردستان به ويژه شهرستان سنندج، نیازمند خدمات و اعتبارات ویژه است و انتظار می رود دولت تدبیر و امید در این خصوص تمام توان خود را در راستای توسعه استان به کار گیرد.
در اين مراسم ضمن تقدير از خدمات ولي الله ميرزایي اصل، ابراهيم زارعي به عنوان فرماندار شهرستان سنندج معرفي شد.
نظر شما