پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۱۹

تور سینگ کاراک اندونزی؛

پیشگامان کویر در صدر رده‌بندی تیمی ایستاد/ پیراهن طلایی بر تن زرگری

پیشگامان کویر در صدر رده‌بندی تیمی ایستاد/ پیراهن طلایی بر تن زرگری

مرحله سوم تور دوچرخه‌سواری سینگ کاراک اندونزی با پیروزی رامین مهربانی آذر به پایان رسید تا پیشگامان کویر همچنان پیشتاز و در صدر تور باقی ماند.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین مرحله تور سینگ کاراک اندونزی در مسیر 100 کیلومتری از کوتا ریجنسی آغاز و در تانا داتا ریجنسی به پایان رسید. در این مرحله که با حضور 108 ورزشکار در غالب 16 تیم برگزار شد رامین مهربانی آذر از تیم پیشگامان کویر موفق شد با ثبت زمان 2:33:54 ساعت در جایگاه نخست قرار گیرد.

در این مرحله "دادی سور یادی" و "شو هاتسو یاما" به ترتیب با 5 ثانیه اختلاف مقام‌‎های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند و امیر زرگری نیز در جایگاه چهارم قرار گرفت.

در مجموع رده‌بندی انفرادی پس از سه مرحله امیر زرگری دوچرخه سوار تیم پیشگامان موفق شد تا با کسب زمان 7:51:36 ساعت در جایگاه اول قرار گیرد و پیراهن طلایی را در مرحله چهارم بر تن کند. اروین معظمی گودرزی، حسین علیزاده، رحیم امامی و سعید صفرزاده در این رده‌بندی مکان‌های دوم تا پنجم را به ترتیب از آن خود کردند.

در مجموع رده‌بندی تیمی نیز تیم پیشگامان کویر یزد با کسب بهترین زمان در جایگاه اول قرار گرفت و دیگر نماینده کشورمان تیم شهرداری تبریز با 7 دقیقه و 7 ثانیه اختلاف رتبه دوم این رده‌بندی را به خود اختصاص داد.

 

کد خبر 2308559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha