به گزارش خبرنگار مهر، احمد خرم شنبه شب در جمع حامیان و همراهان دولت تدبیر و امید که به مناسبت اولین سالگرد حماسه سیاسی 24 خرداد ماه در سالن مهتاب کتابخانه مرکزی اهواز برگزار شد، عنوان کرد: ایمان، باور قلبی و اعتقاد نقش بسیار مهمی در حرکت و فعالیت های سیاسی انسانها ایفا می کند.
وی افزود: در صورتی که یک حرکت سیاسی و اجتماعی با عواطف و احساسات آمیخته نشود به طور حتم به یک حرکت خشک که تاثیر گذاری زیادی ندارد منتهی می شود.
استاندار سابق خوزستان با بیان اینکه جریان اصلاحات در گذشته خود دچار اشتباهاتی هم شده که ما باید درصدد رفع آن باشیم، اظهار کرد: حرکت توسعه ای جریان اصلاحات باید در چهار محور: سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی انجام شود.
وزیر راه و شهرسازی دولت اصلاحات تصریح کرد: فعالیت های اقتصادی پیش نیاز فعالیت های اجتماعی است و این دو فعالیت نیز پیش نیاز فعالیت های فرهنگی و سیاسی محسوب می شوند.
خرم با تاکید به اینکه اقتصاد پیش نیاز امور اجتماعی است، گفت: باید از هر فرصت مشروعی برای خلق ثروت استفاده کرد. در دین اسلام نیز هیچ گونه محدودیتی برای کسب ثروت مشروع وجود ندارد اما برای هزینه کردن این پول حساب و کتاب وجود دارد.
وی تصریح کرد: برخلاف ادعای رئیس جمهور سابق، حجم و بدنه دولت در دولت های نهم و دهم افزایش پیدا کرده است.
افزایش نقدینگی در دولت گذشته
خرم با اشاره به افزایش هشت درصدی نقدینگی در دولت گذشته افزود: نقدینگی در سال 83 حدد 77 هزار میلیارد تومان بوده که این رقم در سال گذشته به 540 میلیارد تومان رسیده است. در دولت گذشته حجم نقدینگی 85 درصد افزایش یافته است.
استاندار سابق خوزستان افزود: در دوران اصلاحات حجم نقدینگی 25 درصد بوده و در این دولت نیز رئیس جمهور توانست این میزان نقدینگی را به زیر 20 درصد برسانند.
افزایش کارکنان وزارت نفت در دولت گذشته
خرم با انتقاد از دولت تدبیر و امید در خصوص عدم انتقال تحلیل اطلاعات در خصوص آمار و ارقام و فعالیت های دولت گذشته اظهار کرد: وزیر نفت چند وقت گذشته عنوان کرد که این وزارتخانه را با 110 هزار نفر تحویل دولت گذشته دادند و با 270 هزار نفر تحویل گرفتند.
وزیر راه و شهرسازی دولت اصلاحات تصریح کرد: دولت تدبیر و امید باید بسیاری از فعالیت های اقتصادی را به بخش خصوصی واگذار کند زیرا در دولت گذشته به بهانه واگذاری امور به بخش خصوصی تنها 12.5 درصد به این بخش واگذار و 85 درصد از فعالیت ها به شرکت های حکومتی محول شد.
استاندار سابق خوزستان با اشاره به مشکل بیکاری در بین جوانان عنوان کرد: نرخ بیکاری عمومی در کشور 22 درصد، بیکاری جوانان 40 درصد و متاسفانه نرخ بیکاری فارغ التحصیلان 50 درصد است. این آمار برای کشور ما فاجعه است.
خرم با بیان اینکه برای حل مشکلات جوانان باید چاره ای اندیشیده شود، گفت: در صورتی که در یک سال 10 میلیارد تومان به سیستم بانکی کشور تزریق تا در راستای افزایش واحد های تولیدی هزینه شود بسیاری از مشکلات بیکاری جوانان حل خواهد شد.
تذکرها به دولت از سوی مجلس
معاون برنامه ریزی ستاد حسن روحانی در استان خوزستان نیز با حضور در این جلسه بی ارزش شدن پول ملی را از جمله معضلات به وجود آمده در دولت گذشته برشمرد و افزود: درآمد نفتی در دولت گذشته 600 میلیون دلار بوده که این رقم معادل درآمد 80 سال گذشته کشور بوده، اما متاسفانه به رغم این اعتبارات اکنون شاهد اقتصاد ضعیف و بیمار در کشور هستیم.
عالمی نیسی با اشاره به سه هزار تذکر و 683 سوال از دولت تدبیر و امید توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی در یک سال گذشته گفت: بسیاری از افرادای که شاهد قانون شکنی در دولت گذشته بودند اکنون دلواپس شده اند و در کار دولت سنگ اندازی می کنند.
تدبیر و امید ورژن جدید اصلاح طلبی است
سید حمزه موسوی مسئول ستاد حسن روحانی در شهرستان اهواز نیز در این جلسه عنوان کرد: ما به صورت کلی در کشور دو نوع مدیریت داریم. در درجه اول مدیرانی که فعال هستند و علاج واقعه را قبل از وقوع آن می کنند و در نوع دوم مدیرانی هستند که منفعل عمل می کنند و منتظر وقوع پیشامد بد می نشیند و پس از آن به فکر پیدا کردن راه حل هستند.
وی افزود: عقلانیت و تدبیر ورژن جدیدی از اصلاح طلبی است. همه جناح ها حق دارند در بدنه دولت حضور داشته باشند اما نیروهای توانمد و مستعد طرفدار دولت باید در اولویت قرار بگیرند.
مسئول کمیته روحانیون ستاد حسن روحانی در استان خوزستان گفت: متاسفانه در این دوره و زمانه بسیاری از افراد از مسیر حرکت و خط مشی امام خمینی (ره) فاصله گرفتند و اعتقاد ما بر این بود که حرکت و مسیری که به سمت آرمانهای امام راحل هدایت می کند انتخاب حجت السلام حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور بود.
حجت السلام فیاضی افزود: انقلاب شکوهمند اسلامی ما به علت شجاعت و پذیرفتن خطرات توسط مجاهدان مسلمان در مقابل رژیم پهلوی محقق شد.
نظر شما