۳۱ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۴۰

سادات منصوری:

درمان اعتیاد مواد صنعتی فقط به روش "روان شناختی" امکانپذیر است

درمان اعتیاد مواد صنعتی فقط به روش "روان شناختی" امکانپذیر است

رشت – خبرگزاری مهر: معاون پیشگیری بهزیستی گیلان گفت: درمان اعتیاد مواد صنعتی درمان دارویی نداشته فقط به روش "روان شناختی" امکانپذیر است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید سادات منصوری پیش از ظهر شنبه در حاشیه نشست کمیته پیشگیری از مواد مخدر در رشت افزود: در سال های اخیر همگان شاهد روند افزایش سوء مصرف مواد مخدر صنعتی در سطح دنیا و کشور هستند.

وی همچنین اظهارداشت: باید توجه داشت که عوارض این مواد صنعتی نسبت به مواد مخدر سنتی بسیار بیشتر، سخت تر و درمان هم بسیار مشکل تر خواهد بود.

معاون پیشگیری بهزیستی گیلان گفت: درمان اعتیاد مواد صنعتی فقط به روش روان شناختی میسر است متاسفانه مردم گرایش کمی به این روش درمانی دارند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تبلیغ، توزیع و مصرف مواد مخدر صنعتی در  آرایشگاه‌ های زنانه و اماکن ورزشی رو به افزایش است، افزود:  هم اکنون بالای 10 درصد جمعیت معتادان استان را بانوان تشکیل می دهند.

سادات منصوری تصریح کرد: همچنین پنج درصد مراجعان به مراکز درمانی خود معرف تحت نظر بهزیستی استان بانوان هستند.

وی با بیان اینکه بیشترین سن اعتیاد در گیلان در گروه 30 سال متمرکز است بر ضرورت تبلیغ، ترویج و تبیین برنامه های فرهنگی در خصوص اعتیاد و انواع آسیب های اجتماعی در جامعه تاکید کرد.

معاون پیشگیری بهزیستی گیلان تصریح کرد: آموزش " مهارت های زندگی " و " مهارت نه گفتن " در بحث پیشگیری بسیار مهم است.

وی در ادامه عملکرد شورای مبارزه با مواد مخدر را مفید ارزیابی کرد و گفت: در این شورا می توان چالش های اساسی مواد مخدر و اعتیاد در جامعه را طرح و به تصمیمات مثبتی رسید.

سادات منصوری افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نگاه کلان به بحث اعتیاد در جامعه دارد.

وی بیان داشت: سیگار دلیل اصلی گرایش به اعتیاد نیست ولی ارتباط اعتیاد با سیگار رابطه معنی داری است.

معاون بهزیستی گیلان در ادامه حشیش را دروازه ورود به اعتیاد دانست و یادآورشد: مصرف مواد خطرناکی مانند تریاک، هروئین، کوکائین، حشیش یا ماری‌ جوانا و ال. اس. دی.... در جهان افزایش و شبکه قاچاق بین ‌المللی قاچاق مواد مخدر و سوادگران مرگ دام اعتیاد را در همه ‌جا می ‌گستراند.

وی همچنین اذعان داشت: مهمترين استراتژهاي پيشگيري از اعتياد می توان به آگاهسازي افراد در مورد خطرات و مضرات مواد، افزايش مهارت ‌هاي زندگي مانند مهارت تصميم گيري، رفع مسئله، ارتباطات اجتماعي، ارتقای فرهنگي، مذهبي و غیره را نام برد.

کد خبر 2315816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha