به گزارش خبر نگار مهر،حسين نخعي شريف ظهر دوشنبه در نشست خبري در خانه هنرمندان مشهد اظهار كرد: امسال پنجمین دوره مسابقات المپیاد ورزشی محلات را که ثبت نام آن به طور رسمی از اول تیر ماه آغاز شده را برگزار می کنیم.
حسین نخعی شریف با بیان اینکه امسال نوزدهمین دوره مسابقات فوتبال را برگزار می کنیم اظهار کرد: اولین دوره مسابقات در سال 75 برگزارشد و از همان سال این مسابقات به طور مستمر برگزار می شود و از سال 86 ما یک جهش خوبی در مسابقات محلی داشتیم با استقبال مردم نیز مواجه شد.
وی افزود: مسابقات فوتبال ما با 68 تیم آغاز و ما پارسال شاهد شرکت 508 تیم در این رشته ورزشی محبوب در شهر مشهد بودیم ولی متاسفانه مسابقات کشتی ما با 900 نفر شرکت کننده شروع و الان در حدود 600 نفر شرکت کننده داریم که نشان دهنده کاهش علاقمندی و رشد این ورزش در شهر است و علت این امر را می توان در علاقه جوانان و اختلافاتی که در هیئت کشتی است دید.
نخعی بیان کرد: ما توانستیم از سال 92 مسابقات بومی محلی مانند طناب کشی، داژ بال، هفت سنگ را نیز به رشتهها اضافه کنیم که با استقبال خوبی از سوی بانوان مشهدی مواجه شده است.
وی افزود: موفق به برگزاری بیش از بیست و سه هزار 214 مسابقه در سال گذشته به طور کلی برای آقایان و بانوان در شهر شدیم و در مجموع بیش از پنجاه هفت هزار نفر با این مسابقات در ارتباط بودند.
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره مشکلات دوچرخههای موجود در سطح شهر و استقبال مردم از وسایل بدنسازی در پارکها عنوان کرد: به این دوچرخهها از دو منظر حمل نقل شهری و ورزش نگاه شده و ما هم قبول داریم که واگذاری این دوچرخهها به مردم کمی سخت است و قرار است در یک جلسه که هم از راهنمایی رانندگی و هم از هیئت دوچرخه سواری حضور دارند این نواقص رفع شود.
وی افزود: وسایل بدنسازی از سال 85 در دست اقدام قرار گرفت و از 480 پارک که در مشهد احداث شده 380 پارک به این وسایل مجهز شدهاند که استقبال خوبی از این وسایل انجام شده و می توان گفت این دستگاه ها هزینه ای بین 5 تا 6 میلیون برای هر پارک دارد که هزینه زیادی محسوب نمی شود.
وی در ادامه افزود: مسئله ای که برای ما مشکل ساز شده است استفاده نادرست از این وسایل و آسیبهای که به این دستگاها وارد میشود است به ویژه میز های فوتبال دستی که ما مجبور به انتقال آنها به مکان امن تری شدیم.
مدیر امور تربیت بدنی شهرداری درباره معدود مشکلاتی که با سازمان ورزش و جوانان به وجود آمده است؛ عنوان کرد: ما به هیچ وجه خودمان را متولی ورزش نمی دانیم و برخی اتفاقات باعث شد که شهرداری با احساس تکلیف و توجه به توصیه های مقام معظم رهبری در ورزش همگانی ورود پیدا کند و ما امیدواریم که با وجود آقای صبوریان که خود از اهالی ورزش استان هستند این مشکلات اندک نیز برطرف شود.
وی گفت: نشاط و شادابی شهروندان، بهینه سازی اوقات فراغت، تقویت هویت محلهای و کمک به رشد استعدادها، از مهمترین اهداف شهرداری است.
نخعیشریف یادآور شد: مسابقات بخش بانوان در 17رشته ورزشی و در 4 مقطع سنی 13 تا 19 سال، 20 تا 30سال، 30 تا 40سال و 41سال به بالا برگزار میشود.
مدیر امور تربیتبدنی همگانی شهرداری مشهد گفت: در بخش آقایان نیز 17 رشته ورزشی در ردههای سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید برگزار می شود.
وی با اشاره به نحوه ثبت نام متقاضیان شرکت در این مسابقات تاکید کرد: ثبت نام این مسابقات به طور الکترونیکی و از طریق سایت اینترنتی مدیریت تربیتبدنی همگانی شهرداری مشهد انجام می شود و 17 پایگاه برای کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند در سطح شهر قرار گرفته است.
نخعیشریف با تاکید بر اینکه این سامانه در آینده به هیاتهای مختلف ورزشی نیز کمک می کند افزود: این سامانه با هزینه 70 میلیون تومان و شش ماه صرف زمان اگر بتواند موفق عمل کند ما این را در اختیار هیئت های ورزشی قرار خواهیم داد زیرا این سامانه اجازه تخلف به ورزشکاران را نمی دهد.
وی گفت: ثبت نام در این مسابقات رایگان است و از شهروند هزینهای دریافت نمیشود همچنین تیم هایی که بتوانند به مرحله شهری صعود کنند لباس ورزشی و توپ متناسب با رشته ورزشی خود را از سوی سازمان شهرداری دریافت می کنند.
نظر شما