به گزارش خبرنگار مهر، نعمت حسنی صبح پنجشنبه در کارگاه آموزشی آینده پژوهی در مدیریت بحران های شهری در سمنان با اشاره به اینکه بسیاری از هزینه ها در مدیریت شهری کشورهای پیشرفته از سوی مردم تامین می شود، اظهار داشت: باید مردم را قانع کرد تا در هزینه های شهری مشارکت عمومی داشته باشند.
وی با بیان اینکه در مدیریت هایمان باید تغییر شرایط را درنظر بگیریم و مسایل باید به گونه ای تعریف شود افزود: با بحرانی شدن شرایط باید بتوان بر مسایل مختلف غلبه کرد.
دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران با تاکید بر اینکه بحران به دست خود انسان به وجود می آید، گفت: طبیعت منشا بلایا نیست بلکه طبیعت مادر انسان است و انسان با اقدامات خود توازن و تعادل طبیعت را برهم می زند و زمینه رخداد بلایای مختلف فراهم می شود.
حسنی با اشاره به اینکه ایران از کشورهایی است که برای شریان های حیاتی اش دارای پایش لحظه ای است افزود: نظام پایش لحظه ای در کشورهای پیشرفته مانند آمریکا و ژاپن وجود دارد.
وی بر لزوم فعالتر سازمان مدیریت بحران تاکید کرد و گفت: اعتبارات مدیریت بحران باید صرف کارهای اساسی و اصلی شود.
این تخصص عمران و بلایای طبیعی خاطرنشان ساخت: اعتبار سازمان مدیریت بحران به طور معمول صرف ضرر و زیان های ناشی از بلایا در بخش کشاورزی و ... می شود.
حسنی با اشاره به ضعف هزینه کرد بودجه مدیریت بحران در کشور، تصریح کرد: گاهی می گوییم جایی را بازسازی و مقاوم سازی کرده ایم ولی در یک واقعه می بینیم آنجا دوباره تخریب شد.
در کارگاه آموزشی آینده پژوهی در مدیریت بحران های شهری، معاون امور عمرانی استانداری و جمعی از مدیران کل و کارشناسان دستگاه های اجرایی و انتظامی عضو شورای مدیریت بحران استان سمنان حضور داشتند.
نظر شما