پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۳۸۴، ۱۵:۲۲

بر اساس مصوبه دولت

پنج ميليارد ريال براي ساماندهي متكديان مشهد اختصاص يافت

مديركل امور اجتماعي وزارت كشور گفت: بر اساس توافق وزارت كشور و سازمان مديريت و برنامه ريزي ، دولت به زودي پنج ميليارد ريال اعتبار براي ساماندهي متكديان مشهد اختصاص مي دهد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شهرداري مشهد ، اكبر نعمتي افزود : اين اعتبار بر اساس مصوبه هيات دولت در اختيار شهرداري مشهد قرار مي گيرد .

وي گفت : وزارت كشور تفاهمنامه جديدي را تنظيم كرده است كه به موجب آن سازمان مديريت و برنامه ريزي اعتبار مذكور را در اختيار شهرداري مشهد قرار دهد .

مديركل امور اجتماعي وزارت كشور اضافه كرد: اعتبار مذكور براي جمع آوري ، نگهداري متكديان، خريد تجهيزات پزشكي ، امدادي و احداث اردوگاه هزينه خواهد شد.

نعمتي از شوراي اسلامي شهر مشهد خواست براي جمع  آوري و ساماندهي متكديان تعامل بيشتري با وزارت كشور داشته باشد .

رييس شوراي اسلامي شهر مشهد گفته بود در صورت عدم حمايت دولت، متكديان شهر مشهد را از مهر ماه سالجاري جمع آوري و نگهداري نخواهند كرد .

مديركل امور اجتماعي وزارت كشورگفت : تمام تلاش خود را براي اختصاص به موقع اعتبار مصوب دولت در خصوص ساماندهي متكديان مشهد به كار خواهد گرفت .

نعمتي با اشاره به اين مطلب كه جمع آوري و ساماندهي متكديان مشهد در كشور الگو معرفي شده است ، تصريح كرد : مشهد و قم به دليل موقعيت اجتماعي ، فرهنگي و مذهبي كانون هجوم  متكديان دائمي ، نيمه فصلي و فصلي هستند .

کد خبر 232075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha