پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۳۷

بررسی فروش آنلاین کتاب/4

شبکه توزیع کتاب سنتی و در اختیار پخشی‌ها است

شبکه توزیع کتاب سنتی و در اختیار پخشی‌ها است

مدیر سایت آدینه بوک معتقد است: گرچه سیستم توزیع کتاب در ایران، ناکارآمد است، اما همچنان قدرت در دست پخش سنتی است.

محمدحسین ذکایی آشتیانی، مدیر سایت آدینه بوک در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه بیشتر مخاطبان این سایت شهرستانی هستند، گفت: گرچه در تهران هم به خاطر ترافیک و دوری مسیر و تمرکز کتاب‌فروشی‌ها در دو خیابان انقلاب و کریم‌خان، خرید کتاب کار چندان ساده‌ای نیست اما پایتخت‌نشینان بهتر و راحت‌تر می‌توانند به کتاب دسترسی داشته باشند تا شهرستانی‌ها. به همین خاطر بیشتر مشتریان ما را شهرستانی‌ها تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه خرید اینترنتی کتاب در سال‌های اخیر بالا رفته اما همچنان اولویت با پخش سنتی است، تاکید کرد: ما کار خود را از 10 سال پیش آغاز کردیم. نسبت به آن زمان، فروش اینترنتی کتاب بالا رفته و مردم اعتماد بیشتری به خرید آنلاین پیدا کرده‌اند. ضمن اینکه 10 سال پیش، بیشتر مردم کارت اعتباری نداشتند و ما ناچار بودیم برای آنها، حساب کاربری تعریف کنیم اما حالا این مشکل برطرف شده و مردم متوجه مزایای این نوع خرید و فروش کتاب شده‌اند.

به گفته ذکایی آشتیانی در سایت آدینه بوک، بیش از 70 هزار عنوان کتاب وجود دارد و اطلاعات 340 هزار عنوان کتاب در این سایت آمده است. کتاب‌هایی که از 10 سال پیش تاکنون، چاپشان تمام شده اما هنوز اطلاعات مربوط به آنها در سایت موجود است. همچنین کتاب‌های این سایت، موضوع‌بندی خاصی ندارند و مراجعان انواع کتاب‌های داستان و فلسفه و هنر و خانه و خانه‌داری و ... را می‌توانند پیدا کنند و سفارش دهند.

مدیر سایت آدینه بوک با اشاره به اینکه در این سایت، پرفروش‌ترین‌ها طی 90 روز گذشته معرفی می‌شوند، گفت: این روش به مخاطب این امکان را می‌دهد تا ببیند کدام کتاب‌ها با استقبال بیشتری از جانب مخاطبان روبه‌رو شده‌اند. ضمن اینکه ما در سایت خود کتاب‌هایی را هم که به همراه یک عنوان کتاب خریده شده‌اند، معرفی می‌کنیم تا به نوعی، راهنمایی برای مراجعان باشیم.

ذکایی آشتیانی معتقد است: گرچه سیستم توزیع کتاب در ایران، ناکارآمد است و همواره ناشران از این مسئله گلایه دارند اما همچنان قدرت در دست پخش سنتی است. گرچه آرام آرام مردم به خرید و فروش آنلاین اعتماد می‌کنند، سرعت اینترنت بالاتر می‌رود و فروش آنلاین کتاب به روند پخش کمک بیشتری می‌کند.

کد خبر 2323838

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha