به گزارش خبرنگار مهر، با فرا رسیدن ماه رمضان هرساله اداره تبلیغات مبلغینی به روستاها و مناطق محروم در سطح شهرستانها برای تبلیغ اعزام میکنند.
این مبلیغین در قالب روحانی مستقر، طرح هجرت و اعزامی از قم در روستاها حضور پیدا میکنند که با حضور خود در روستاها به سئوالات شرعی مردم، آموزش احکام، برپایی کلاسهای روخوانی و روانخوانی قرآن و غیره پاسخ میدهند.
در شرایط کنونی با توجه به هجمههای سنگین دشمن بر روی نسل جوان حضور روحانیون در این روستاها از خیلی معضلات جلوگیری می کند.
به حمد الله در شهرستان دشتی نیز اداره تبلیغات با اعزام روحانیون به روستاها و مناطق محروم نقش مهمی در این زمینه ایفا کرده است.
از اقامه نماز تا رسیدگی به مشکلات مذهبی و معیشتی روستا
حجت الاسلام سید محمد علی حقیقت یکی از روحانی مستقر روستای عربی از توابع بخش مرکزی شهرستان دشتی است که مدتی است در این روستا سکونت پیدا کرده و در زمینه احکام، نماز، مشاوره و غیره به مردم روستا مشاوره میدهد.
این روحانی جوان که 30 سال سن دارد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال 83 وارد حوزه علمیه سفیران هدایت خورموج شدم و چهار سال در این مدرسه مشغول تحصیل بودم و دو سال نیز در شهر قم مشغول به تحصیل بودم و الان نیز به مدت دو سال است که در روستای عربی به عنوان روحانی مستقر مشغول به فعالیت های تبلیغی هستم.
حقیقت ادامه داد: روحانی مستقر باید فعالیتهای تبلیغی و فرهنگی در روستا در حد توان انجام بدهد و به امور شرعی مردم مانند اقامه نماز جماعت، خواندن صیغه عقد، خواندن نماز میّت و سایر مشکلات مذهبی و معیشتی روستا رسیدگی کند.
مردم روستا میخواهند که روحانی در غم و شادیشان شریک باشد
وی افزود: مهمترين وظيفه روحاني مستقر آشنا کردن مردم با معارف وعلوم اهل بيت (علیه اسلام) است و مسا ئل ديني وشرعی را بطور صحيح و روشن برای مردم بيان کند.
حقیقت اضافه کرد: انتظار مردم اين است روحاني درهمه کارها خصوصا درمسايل ديني آنها را هدايت کند در شادي و غم آنها شرکت کند دردرمشکلات بعنوان پناهگاه آنها باشد درد دل آنها رابه مسئولين برساند پيگير مشکلات باشد وازهمه مهمتر راز دار باشد مردم خيلي از مسايل خصوصي خود را به راحتي با روحاني مطرح ميکند.
وی گفت: حمایت سازمان تبلیغات اسلامی تا الان به نحو مطلوب بوده است ولی بودجه سازمان تبلیغات اسلامی محدود است که در صورت امکان نهادهای فرهنگی نیز از روحانی مستقر حمایت کنند.
حقیقت تصریح کرد:در روستای عربی استعداد قرآنی بالقوه وجود دارد اکثر مردم این روستا به فعالیت های قرآنی رغبت نشان میدهند و همچنین در مداحی نیز جوانان مستعدی وجود دارد.
جذب جوانان به مسايل ديني نیازمند مردم داری و رفتار صحیح است
این روحانی پر تلاش به فاكتورهاي موثر در جذب جوانان به مسايل ديني اشاره وخاطر نشان کرد: داشتن اخلاق حسنه، مردم داری و درست رفتار کردن با جوانان و درست جلوه دادن احکام دینی از جمله فاکتورهای موفق در جذب جوانان است.
وی بیان کرد: در سال 90 با یکی از سادات روستای گنخک ازدواج کردم و الان دارای یک فرزند هستم و خانواده نیز در برنامه فرهنگی وتبلغی با بنده کمال همکاری دارند.
حقیقت گفت:به حمد الله قبل از بنده نیز کسانی بودند که فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در این روستا انجام دادند و ما نیز سعی و تلاش خود می کنیم در این روستا مثمر ثمر باشیم.
170مبلغ در ماه رمضان به نقاط مختلف شهرستان اعزام شدند
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دشتی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در ماه مبارک رضمان با برنامه ریزیهای صورت گرفته 170 مبلغ به نقاط مختلف این شهرستان اعزام شدند.
حجت الاسلام سعید توکلیان برنامههای فرهنگی توسط روحانیون مبلغ را تقویت مبانی اعتقادی در جامعه عنوان کرد و افزود: اجرای مسابقات فرهنگی، برگزاری سه وعده اقامه نماز جماعت، دعا، پاسخگویی به سئوالات شرعی مردم، آموزش احکام، برپایی کلاسهای روخوانی و روانخوانی قرآن، ویژه برنامههای لیالی قدر و بیان مسائل دینی و همچنین تبیین مسائل روز از فعالیتهای مبلغان است.
توکیان از اعزام 170 مبلغ محل به مناطق مختلف شهرستان دشتی در ماه رمضان امسال خبر داد و گفت: این مبلغان در قالب روحانی مستقر، طرح هجرت و اعزامی از قم در نقاط شهری و روستایی اعزام میشوند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی دشتی گفت: 50 نفر از این مبلغان به صورت متفرقه 30 نفر اعزامی از قم، 70 نفر روحانی بومی و 20 مبلغه خواهر در سطح شهرستان دشتی به تبلیغ میپردازند.
............................................
گزارش : قاسم بازیاری
نظر شما