به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حمیدرضا اسکاش مشاور دبیرکل جمعیت هلالاحمر در مدیریت بحران در این جلسه توجیهی تاکید کرد: هدف، تغییر رویکرد از سطح پاسخ واکنشی به مرحلهای بالاتر و جامعتر با عنوان مدیریت بحران در جمعیت است که عبارت از به کارگیری جامع همه اجزا و بخشهای جمعیت در شرایط اضطراری و همچنین اقدامات لازم در همه مراحل پیشگیری، کاهش آثار، آمادگی، پاسخ و بازیابی است.
وی افزود: بر اساس دستورات رئیس جمعیت هلالاحمر باید با امکانات و ساختاری مناسبتر در سوانح وارد عمل شویم.
مشاور دبیرکل جمعیت هلالاحمر در مدیریت بحران با استناد به سخنان دبیرکل جمعیت مبنی بر اینکه ما آمادگی داریم تا در همه مراحل مدیریت بحران وارد عمل شویم، تصریح کرد: بر اساس آئیننامه اجرائی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران همه دستگاههای ذیربط موظفند ساختار واحد سازمانی مناسب در مدیریت بحران را در سطوح ملی، استان و شهرستان طراحی کرده و به شورای عالی ارائه دهند.
اسکاش با اشاره به نقش روابط عمومی در مدیریت بحران، گفت: ما در هنگام مدیریت بحران باید سامانه میدانی خود را زیر چتر یک ستاد ببریم که بخش زیادی از این چتر را روابطعمومی مدیریت میکند، لذا امیدواریم روابطعمومی جمعیت هلالاحمر نخستین حوزهای در ستاد باشد که ساختار سازمانی خود را برای شرایط اضطراری، طراحی و پیشنهاد می کند.
در این جلسه توجیهی مباحث مختلفی از جمله آشنایی با مدیریت بحران، آمادگی، خطرپذیری، فرماندهی مدیریت سانحه، سامانه فرماندهی و عملیات میدانی، مرکز عملیات اضطراری، وظایف روابط عمومی در ستاد بحران و... مطرح شد.
نظر شما