۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۲۲

تاثیر طرح جامع مشهد برشهرهای همجوار بررسی شد

تاثیر طرح جامع مشهد برشهرهای همجوار بررسی شد

مشهد - خبرگزاری مهر: در نشست هم اندیشی شهرداران و شوراهای اسلامی شهرهای همجوار مشهد، شامل شهرهای گلبهار، چناران، گلمکان، شاندیز و طرقبه تاثیر طرح جامع مشهد بر شهرهای اطراف آن بررسی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مشاور اقتصادی استاندار خراسان رضوی بعد از ظهر دو شنبه در نشست هم اندیشی شهرداران و شوراهای اسلامی شهرهای همجوار مشهد اظهار کرد: آغاز به کار این کارگروه نقطه عطفی برای ارتقای روحیه همکاری و هم اندیشی بین شهرهای همجوار و در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و اهداف کلان خراسان رضوی و کشور است.

حمیدرضا مومنی بیان کرد: شهرهای دیگر خراسان رضوی نیز می توانند از این حرکت الگو برداری کنند و در راستای حل مشکلات شهری و میان شهری کارگروه های مشترک ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه گلبهار شهری جدید با ظرفیت های فراوان است،  افزود: فعالیت این کارگروه گام مثبتی جهت ایجاد همگرایی برای سیاست های دولت و اقتصاد مقاومتی باشد.

مشاور استاندار بیان کرد: همگرایی باید در میان شهرهای استان ایجاد شود و  این جلسات تداوم داشته و به تدریج روند ایجاد یک طرح جامع برای همکاری های بیشتر را فراهم نمود.

سرمایه گذاری درگردشگری منحصر به شهر مشهد نباشد

فرماندار چناران اظهار کرد: طرح جامع مشهد می تواند تاثیرات فراوان بر شهرهای اطراف داشته باشد و اگر به آنها توجه نشود به یک معضل تبدیل می شود.

وی تاکید کرد: با برنامه ریزی می توان تاثیرات طرح جامع مشهد را بر شهرهای همجوار تبدیل به فرصت کرد.

حسینی با بیان اینکه شهرهای همجوارنقاط مشترک خوبی دارند که می تواند به منطقه کمک زیادی کنند؛ ادامه داد: درحوزه گردشگری باید سرمایه گذاری منحصر به شهر مشهد نباشد بلکه باید در شهرهای اطراف گسترده شود.

وی ضمن تاکید برایجاد ارتباط و تعامل درحوزه گردشگری در شهرهای همجوار و استفاده از ظرفیت ها ی یکدیگر ابراز امیدواری کرد که این کارگروه بتواند نقش مهمی در تحقق این هدف ایفا کند.

گلبهار فرصتی برای سرمایه گذاری

شهردارگلبهارنیز در این نشست اظهار کرد: گلبهار با بیش از 42 هزار مسکن مهر و قرار گیری در مسیراستراتژیک و دارای ظرفیت ها طبیعی و گردشگری برای سرمایه گذاری نیازمند توجه ویژه است.

سجادی گفت: قرارگیری گلبهار درجاده آسیایی و در مسیر تشرف به مشهد می تواند محلی مناسب برای اسکان موقت و استراحت مسافران باشد.

سجادی ابراز امیدواری کرد در صورت استمرار این جلسات شاهد دستاوردهای خوبی برای شهرهای همجوار عضو این کارگروه باشیم.

وی این شهر را بستر مناسبی برای سرمایه گذاری معرفی کرد و ایجاد این کارگروه را فرصتی برای انتقال تجربیات؛ دانش فنی و مدیریتی شهرهای همجوار دانست.

وی فعالیت های این کارگروه را در حوزه های اقتصادی ،فرهنگی، آموزشی، دانش فنی، ارتباطات وفناوری اطلاعات، خدمات شهری و سایر حوزه های متناسب با رشد وتوسعه شهری برشمرد.

دبیر اجرایی کارگروه نیز با تاکید برلزوم برنامه ریزی ومدیریت جهادی حسب منویات مقام معظم رهبری گفت:این کارگروه با توجه به وسعت منطقه و همچنین قابلیت ها و ظرفیت های بالقوه وبالفعل موجود در منطقه و همچنین ایجاد زمینه انتقال تجربیات و دانش فنی و مدیریتی و استفاده از فرصت های فرهنگی،اقتصادی وگردشگری تشکیل شده است.

علی رستگار مقدم گفت: این کارگروه متشکل از 6 نفر و شامل 5 نماینده از شهرداری و شورای اسلامی شهرهای گلبهار، شاندیز، طرقبه، گلمکان و چناران است.

 

کد خبر 2340199

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha