به گزارش خبرگزاری مهر، جرج نانگاله در این دیدار علاوه بر آشنایی با سازمان جوانان و فعالیتهای این سازمان گفت: تانزانیا در زمینه تعداد اعضا و به خصوص جذب جوانان برای فعالیتهای بشردوستانه ضعف دارد و در این زمینه به کمکهای جمعیت هلال احمر ایران برای انتقال تجربیات نیاز دارد.
وی در این دیدار ضمن اشاره به عضویت ایران و تانزانیا در هیئت حاکمه فدراسیون بین المللی به اهمیت این اتفاق و استفاده و بهره برداری مشترک هر دو کشور از این فرصت اشاره کرد.
در ابتدای این جلسه دکتر امیر معتمدی معاون آموزش و پژوهش سازمان به معرفی خدمات و دورههایی که توسط سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ایران برای جوانان کشور برگزار میشود پرداخت و توضیحاتی درباره کانونهای مختلف سازمان، فعالیتهای آموزشی و امدادی، مداخلات روانی و اجتماعی پس از بلایا، کنگرههای علمی و فعالیتهای بشردوستانه ارائه کرد.
وی همچنین در ادامه خواستار فعالیتها و همکاریهای بیشتر با جمعیت تانزانیا شد و در این باره گفت: امیدواریم بتوانیم با صلیب سرخ تانزانیا همکاریهای مشترک و اردوهای مشترک داشته باشیم.
معتمدی همچنین در ادامه فعالیت با جمعیت تانزانیا را اقدامی موثر برای انتقال فرهنگ صلح و نوع دوستی در بین جوانان دو کشور عنوان کرد و افزود: آمادگی داریم در قالب برنامهها و اردوهای مشترک تجربیات خود را منتقل کنیم.
جوانان ستون فقرات جمعیت های هلال احمر هستند
جرج نانگاله رئیس جمعیت صلیب سرخ تانزانیا در این جلسه از آشنایی با سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ایران ابراز خوشحالی کرد و اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۹ جمعیت ملی عضو فدراسیون هستند که خوشبختانه ایران و تانزانیا عضو هیئت حاکمه فدراسیون بین المللی هستند و این نقطه قوتی برای فعالیتهای بین این دو جمعیت است.
وی در ادامه افزود: روابط خیلی خوب و دوستانه بین جمعیت ایران و تانزانیا حاکم است و این از نقاط قوت همکاری بین دو کشور است و بازید از جمعیت هلال احمر ایران برای جمعیت تانزانیا بسیار حاثر اهمیت است.
رئیس جمعیت صلیب سرخ تانزانیا با اشاره به انگیزههای جمعیت تانزانیا برای تقویت نیروی جوان در این کشور گفت: ما در راه فعالیتهایمان میخواهیم بر چالشها فائق آییم و با توجه به اقداماتی که در سازمان جوانان ایران انجام شده است میتوان مشاهده کرد، جوانان ستون فقرات جمعیتهای هلال احمر هستند.
وی درباره جمعیت تانزانیا گفت: جمعیت ما در سال ۱۹۶۲ میلادی تاسیس شده است. اوایل کار سازمان، جوانان ما بسیار فعال بودند ولی این روند در اوایل دهه هشتاد میلادی منفعل شد.
رئیس جمعیت صلیب سرخ تانزانیا همچنین با اشاره به وضعیت فعلی این جمعیت در جذب جوانان گفت: در حال حاضر یک مشاور و یک دفتر جوانان داریم و قرار است دفاتر جوانان دیگری ایجاد کنیم.
جرج نانگاله به رویکرد جوان محور فدراسیون تاکید کرد و گفت: در مجمع سیدنی تاکید خاصی بر حضور جوانان به عنوان حرکت دهنده نهضت شد. جوانان تکیهگاه مهم و کلیدی برای جمعیتها هستند و دارا بودن یک میلیون و هشتصد عضو نقطه قوت جمعیت ایران است.
وی همچنین بزهکاری جوانان را از مشکلات اصلی کشور تانزانیا عنوان کرد و درباره مشکلات پیش رو برای جذب جوانان در جمعیت صلیب سرخ این کشور گفت: نسل ما تمایل زیادی به غرب گرایی و شبکههای اینترنتی دارند که متاسفانه همین موارد معضلات زیادی ایجاد کرده است. فکر میکنم بهترین نقطه برای برگرداندن این جوانان جمعیتها هستند و ما در حال حاضر در این زمینه با مشکل روبرو هستیم.
برگزاری نمایشگاهها و اردوهای مشترک
رئیس جمعیت صلیب سرخ تانزانیا در ادامه با اشاره به فرصتهای مشترک برای فعالیت دو کشور گفت: حوزههای بسیاری برای همکاری مشترک وجود دارد. اگر بحث تمرکز بر جوانان باشد، میتوان برای شروع نمایشگاههای مشترک داشته باشیم، همچنین تانزانیا پارکها و کوهستانهای زیبایی دارد و بزرگترین قله جهان قله کلیمانجارو هم در این کشور است و جوانان ایران میتوانند از این فرصتها برای فعالیتهای مختلف استفاده کنند.
وی در ادامه خواستار حضور جوانان تانزانیا در ایران شد و در این باره گفت: در بازدید از جمعیت ایران نکات خوبی را فراگرفته ایم اما بهتر است جوانان تانزانیا از نزدیک فعالیت ها را ببینند و در ایران آموزش ببینند. اگر فرصتی فراهم باشد که اعضایی به ایران بیایند و اینجا بتوانند آموزش ببیند، این می تواند فرصت خوبی برای تقویت نیروی جوان تانزانیا باشد.
در پایان دکتر معتمدی ضمن استقبال از همکاریهای مشترک بین دو کشور گفت: امکان همکاریهای بسیار گستردهای بین دو کشور وجود دارد. امیدواریم این همکاریها را روز به روز گسترش دهیم.
نظر شما